Nettkurs i Adobe InDesign: avisdesign



Kursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 2 timer
Pris: 349

Har du noen gang lurt på hvordan det er å designe en avisartikkel? I dette kurset lærer du hvordan. Kurset er bygget opp som en workshop. Målet vårt er at du skal ha designet din egen avisartikkel når du er ferdig med kurset. Du kan enten gjøre som kursinstruktøren eller du kan finne din helt egen a

Har du noen gang lurt på hvordan du designer en avisartikkel? Dette kurset gir deg muligheten til å lære akkurat det. Kurset er strukturert som en workshop, med målet om at du skal kunne designe din egen avisartikkel når kurset er ferdig. Du har muligheten til å følge instruktøren eller velge din egen avis- eller magasinartikkel som utgangspunkt.

Kurset er utviklet av Espen Faugstad, en autorisert Photoshop-ekspert. Du vil lære å tilpasse brukergrensesnittet i Adobe InDesign, opprette et dokument, legge til grafiske elementer og tekst. I tillegg vil du få opplæring i opprettelse, organisering og formatering av elementer som bilder, bildetekster, overskrifter, ingress og mer. En grunnleggende forståelse av InDesign er nødvendig for å dra nytte av dette kurset.

Dette kurset gir deg praktiske ferdigheter innen avisdesign ved hjelp av Adobe InDesign, og gir deg muligheten til å utforske kreativiteten din innenfor dette området. Om du er en aspirerende designer eller bare nysgjerrig på hvordan avisdesign fungerer, er dette kurset for deg.