Naturfag Vg1 inkl. lab (kveld) - generell studiekompetanse



Kursarrangør: AOF Norge
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 17:00 - 21:00
Varighet: 120 timer / 9 måneder
Pris: 12.600

Vi tilbyr kurs i naturfag Vg1 inkl. lab - generell studiekompetanse. Deltakerne skal gjennom opplæringen forberede seg og kvalifisere seg teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener i naturfag og/eller for å oppnå generell studiekompetanse.

Faginnhold:
Tradisjonelt er det her i landet en positiv holdning til friluftsliv og fornuftig bruk av våre store naturområder. Undervisningen i naturfag støtter opp om slike holdninger, og gir kunnskap og forståelse som fremmer viljen til å verne om naturressursene på jorda. Naturfaget er mangfoldig og rommer flere fagdisipliner. Lærestoffet hentes først og fremst fra biologi, fysikk og kjemi, men stoff fra andre fag trekkes også inn der det er naturlig. Undervisningen følger læreplanen for naturfag Vg1.

Gjennomføring:
Undervisningen foregår i klasserom, men deltakerne får også tilgang til læringsplattformen Acampus som et supplement til undervisningen.

Finansiering:
Programpakken er godkjent for lån i Lånekassen, forutsatt at din totale studiebelastning er tilstrekkelig. Dersom du er medlem i en fagforening, vil du i mange tilfeller kunne søke om stipend til utdanning. En del fagforeninger gir stipend gjennom LOs Utdanningsfond, mens blant annet Fagforbundet og Handel og kontor har egne stipendordninger. Ta kontakt med din fagforening for å få mer informasjon!

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker generell studiekompetanse eller voksne / ungdom som ønsker å forbedre karakterer fra videregående skole.

Opptakskrav:
• Fullført grunnskole eller tilsvarende

Eksamen / sertifisering:
Privatisteksamen muntlig praktisk