Mobile Movie Making - nettkurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (7.5 studiepoeng)
Undervisningstid: Oppstart hver dag hele året
Varighet: Tilgang til læringsportal 18 måneder
Pris: 11.950

Vi tilbyr nettbasert kurs i Mobile Movie Making.Smarttelefonen har revolusjonert måten vi innhenter og formidler informasjon på, og i dette emnet lærer du hvordan du kan produsere og publisere filmer utelukkende ved hjelp av en smarttelefon.

Beskrivelse:
Å mestre filmatisk historiefortelling er en etterspurt kompetanse i mange sammenhenger og bransjer, for eksempel innenfor journalistikk, kommunikasjon og markedsføring. I dette emnet lærer du hvordan du kan utnytte mulighetene en smarttelefon gir for filmatisk historiefortelling, enten du vil lage underholdningsfilmer, dokumentarer, nyhetsjournalistikk, musikkvideoer eller reklame.

Emnet gir en grundig introduksjon til hvordan du ved hjelp av en smarttelefon og et utvalg rimelige app-er kan produsere film av høy kvalitet. Emnet er overveiende praktisk, men tydelig forankret i teorier knyttet til estetikk og dramaturgi.

Sentrale tema i emnet er videoproduksjon og historiefortelling. Emnet tar opp i seg nøkkelelementer innen videoproduksjon: planlegging, manus, filming, intervju, redigering, fortelling og publisering – og tar deg gjennom de tre fasene pre-produksjon, produksjon og post-produksjon. I tillegg gir emnet en innføring i sentrale prinsipper for historiefortelling, dramaturgisk oppbygning og estetiske prinsipper.

Vær oppmerksom på at undervisningsmateriellet i dette emnet er på engelsk, og at nettveilederen i emnet er engelsktalende.

Læringsutbytte
Etter fullført emne skal studentene være i stand til å produsere og publisere en kort film ved hjelp av en smarttelefon. De skal også være i stand til å forstå og anerkjenne de etiske og juridiske aspektene ved en videohistorie, og kjenne til og kunne anvende sentrale estetiske og dramaturgiske prinsipper i sin filmskaping.

Undervisningsform:
Nettstudier gjør det mulig for deg å studere når du vil, hvor du vil. Det er en fleksibel studiemetode, som gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Emnet er basert på arbeid med pensum, veiledningstekster, øvingsoppgaver, samt gjennomføring av en skriftlig eksamen. Fagstoffet på kursets nettsider er ordnet i en bestemt rekkefølge, slik at du lett forstår hvordan du skal jobbe med emnet til enhver tid.

Tidsbruk:
Det er ingen begrensning på hvor lang tid du kan bruke på et emne, du vil derfor ha tilgang til emnet helt til du har fullført og bestått eksamen.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettbasert kurs i Mobile Movie Making

Opptakskrav:
Du må ha en bachelorgrad eller godkjent realkompetanse.
For å få opptak gjennom realkompetanse må følgende dokumenteres:
• 25 år eller mer i løpet av opptaksåret
• 5 års arbeidserfaring eller mer

Kursmateriell:
Elektronisk pensum er inkludert i emneavgiften. Denne får du tilgang til i læringsportalen. Hvis du ønsker pensumet i permer, kan du selv bestille dette direkte fra EBS via email.

Eksamen - 14 dager
Eksamensform: Skriftlig individuell hjemmeeksamen