Mix max for mini - fløyteopplæring for 6 og 7-åringerKursarrangør: Fagerhøy Kulturverksted
Sted: Vi kommer til ditt korps/din kulturskole.
          Akershus
Type:Bedriftsinternt / Større grupper

Lær å spille minitverrfløyte gjennom varierte og morsomme aktiviteter med mye lek og bevegelse! Instrument og undervisningshefte med CD er inkludert i kursavgiften.

”Mix max for mini” er en gehørbasert opplæring, og intensjonen er å gi barna et solid musikalsk og teknisk grunnlag for videre instrumentalopplæring. Vi spiller på minifløyten ”Yamaha fife yrf 21”.

Et musikkeventyr danner rammen for timene, og vi knytter til lytteleker, lydformingsoppgaver, marsjering, dramatisering, dans, sang, egenkomponering og mye mer. Målet er å vekke musikkglede og interesse for å utrykke seg gjennom musikk.

Kursholder Eva Nordli Krøger er utdannet musiker og musikkpedagog, og har gitt ut en rekke metodehefter for fløytister. Hun har skrevet mange sanger og oppsetninger for barn, og har lang erfaring fra undervisning i barnehage, grunnskole, kulturskole og høyskole. Eva driver Fagerhøy Kulturverksted som i tillegg til å tilby kurs gir ut CD-er og bøker for barn. Fagerhøy Kulturverksted arrangerer også kurs for pedagoger som ønsker påfyll av ideer til begynneropplæringen for instrumentalister. Les mer om Finn formen på vår hjemmeside!

Kursmateriell:
Barna får minifløyte, boken ”Mix max for mini” og en CD de kan spille sammen med hjemme og på timen.
Les mer om Mix max for mini på vår hjemmeside!