Medarbeider- og egenutvikling - Sertifisering Everything DiSC



Kursarrangør: Volo AS
Sted: Volo AS, Sigmabygget 3.etg
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Vestre Rosten 85, 7075 Tiller (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 2 dager
Pris: 27.500
Neste kurs: 10.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om medarbeider- og egenutvikling - sertifisering Everything DiSC. Ønsker du å skape mer effektive relasjoner? Øk innsikten og forståelsen for din egen og andres atferd på arbeidsplassen. Du vil forstå og sette pris på personene du samarbeider med på en ny måte.

Innhold:
Everything DiSC Workplace er en komplett løsning utviklet for å skape en positiv, virkningsfull og persontilpasset læringsopplevelse. Få bevissthet rundt motivasjonsfaktorer, prioriteringer, styrker, forbedringsområder, og et felles begrepsapparat for trening og utvikling. Resultatet er mer effektive og produktive jobbrelasjoner. Bli internasjonalt sertifisert i et av verdens mest anvendte og anerkjente verktøy for utvikling av kommunikasjon og atferd.

«Interpersonal skills are where we’re seeing the biggest imbalance. Communication is the No. 1 skills gap»
- CEO, LinkedIn

Disse ferdighetene er ifølge LinkedIn Journal of Education kritiske, spesielt i jobber innen salg, prosjektledelse, teamledelse og ledelse generelt.

Først i Norge:
Som første og eneste i Norge, tilbyr Volo AS som partner til Wiley en internasjonal sertifisering i Everything DiSC Workplace. Etter bestått eksamen kan du jobbe med verktøyene i Norge så vel som resten av verden. Du kan jobbe med målrettet trening innenfor medarbeider-, team- og lederutvikling, i rekruttering, bedrift- og organisasjonsutvikling. Verktøyene gir effekt i forhold til effektiv kommunikasjon, samarbeid, salg, forbedring i arbeidsmiljø og resultatoppnåelse i virksomheten.

Fremtidens viktigste kunnskap:
Trening på kommunikasjon og atferd er et område i vekst. I en tid med digitalisering og automatisering, kreves mer i forhold til effektiv kommunikasjon, samarbeid, arbeid i team og tilpasset ledelse. Dette er en internasjonal sertifisering som er etterspurt i virksomheter og arbeidsmarkedet generelt, og passer for deg som er leder, teamleder, prosjektleder, selger, coach, jobber innen HR eller som konsulent og ønsker å formalisere den kunnskapen du allerede har, tilegne deg nye verktøy og metode, eller ønsker en karriere innen medarbeider- team og lederutvikling.

Sertifisering betyr kvalitetssikring. Ta en fremtidsrettet videreutdanning.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs om medarbeider- og egenutvikling - sertifisering Everything DiSC