Manglende orgasme - privatundervisning



Kursarrangør: Sexologakutten AS
Sted: Vest-Agder, Mandal
Vest-Agder
Kursadresse: Sandskarsgata 6, 4515 Mandal (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 time
Pris: 900

Vi tilbyr privatundervisning om manglende orgasme for kvinner og menn. Orgasme kommer av det greske ordet «orgaein», som betyr å svulme av saft (Hertoft 1989). De amerikanske seksualforskerne Masters og Johnson beskriver den seksuelle responssyklus i et firedelt forløp.

Innhold:
Opphisselsesfasen, platåfasen, orgasmefasen og avslapningsfasen. Her reagerer menn og kvinner forskjellig. Vi gir deg med glede kunnskaper om de ulike fasene og konkrete verktøy for å oppnå orgasme som du kan teste ut alene eller med din partner.

Manglende orgasme - kvinner:
De fleste kvinnene i dag får orgasme ved stimulering av klitoris, ved penetrering eller ved å benytte leketøy ved onanering. Det er mange kvinner som får sterkere og lengre orgasmer ved hyppig onanering. Samtidig er det kvinner som ikke oppnår eller som har vanskelig med å oppnå orgasme. Vi kan formidle teknikker for deg, som du kan teste ut hjemme for å få økt fuktighet og orgasme. Det handler ikke om antall og orgasmer, men kvaliteten i din seksualitet.

Manglende orgasme - menn:
Orgasme og utløsning blir ofte sett på som noe som skjer samtidig, men slik er det ikke alltid. Menn kan faktisk få utløsning eller orgasme uavhengig av hverandre. Menn kan for eksempel oppnå orgasme ved å fysisk stimulere penis, pungen, analåpningen og prostata, eller ved stimulering av sanseorganer som syn, lukt, hørsel. Vi bidrar med konkrete råd i forhold til for tidlig og forsinket sædavgang som du kan teste ut alene eller sammen med din partner.

Målgruppe for kurset:
Er du fagpersoner, foreninger og andre grupper som har lyst å lære om onani og orgasme? Vi øremerker kurs for deg / dere. Vi gir også individuelle parterapi med fokus på teknikker som du/dere kan få sterkere og lengre orgasmer samtidig som du blir mer trygg på din seksualitet.

Vis flere tilsvarende kurs: