MacBook en praktisk innføringKursarrangør: EpleCheck
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: 5.000

Vi tilbyr kurs i praktisk innføring i Macbook. I dette erfaringsbaserte kurset gjennomgår vi sammen et praktisk oppsett og viser de grunnleggende bruksmønstrene på en MacBook.

Innhold:
Mange som kommer fra Microsoft-verden vil erfare at ting er annerledes på en MacBook, og vi viser deg de største forskjellene, og hvordan tenke når man bruker en MacBook. Vi ser på de grunnleggende funksjonen til Magic Trackpad, kontekst menyer, Pages, Numbers, Keynote, FaceTime og Meldinger.

I dette erfaringsbaserte kurset gjennomgår vi sammen et praktisk oppsett og viser de grunnleggende bruksmønstrene på en MacBook. Mange som kommer fra Microsoft-verden vil erfare at ting er annerledes på en MacBook, og vi viser deg de største forskjellene, og hvordan tenke når man bruker en MacBook. Vi ser på de grunnleggende funksjonen til Magic Trackpad, kontekst menyer, Pages, Numbers, Keynote, FaceTime og Meldinger.

Hvordan bruke din MacBook på best mulig måte og få mest mulig verdi ut av din MacBook. Vi hjelper deg tilpasse din MacBook til din arbeidssituasjon.

Målgruppe:
Dette er kurset for de som har fått en MacBook for første gang. Vi gjennomgår oppsett og konfigurasjon for trygg bruk av din MacBook på Internett.

Eksamen / sertifisering:
Gjennomført kurs gir diplom og kursbevis

Vis flere tilsvarende kurs: