Lightning Process kurs



Kursarrangør: Charlotte Nagelgaard
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 dager
Pris: Ta kontakt

Jeg tilbyr Lightning Process kurs. Jeg er sertifisert Lightning Process instruktører og tilbyr kurs i metoden Lightning Process. Kurset går over 3 dager med spesielt fokus på stressmestring og mental trening

Innhold:
Lightning Process tar utgangspunkt i medisinsk vitenskap om at kropp og sinn gjensidig påvirker hverandre. På kurset lærer du hvordan du kan påvirke dette samspillet for å skape stabile og varige endringer i helsen og i livet ditt. Metoden er utviklet i skjæringspunktet mellom enkel psykologi og fysiologi. Kurset baserer seg også i stor grad på kunnskap om hjernens nevroplastisitet, det vil si hjernens evne til å forandre seg, og hvordan hjernen kan begynne å sende nye og mer hensiktsmessige signaler til kroppen.

I korthet går metoden ut på at får lære hvordan du kan påvirke deg selv og ta mer ansvar for egen helse. Det inngår personlig oppfølging i inntil et halvt år etter kurset. Ta kontakt med meg hvis du ønsker en uforpliktende prat om dette kurset

Om Charlotte Nagelgaard:
Jeg har min bakgrunn fra Norges MarkedsHøyskole/BI. Jeg jobbet i flere år med markedsføring i en rekke større bedrifter før jeg videreutdannet meg til coach og Lighting Process instruktør. Jeg er sertifisert NLP coach, hypnoterapeut og Lightning Process Instruktør fra Phil Parker Training Institute (PPTI) i London, og tar nå en videreutdanning hos CoachTeam AS. Jeg er også sertifisert Goalmapping Practitioner – et målstyringsverktøy som brukes både for privatpersoner og i bedrifter.

Jeg driver eget firma, charlottenagelgaard.no, hvor jeg coacher, holder kurs og foredrag. Mitt spesialområde er stress og utmattelsesproblematikk. Jeg jobber både med ungdom og voksne.

Vis flere tilsvarende kurs: