Learn2Ski nettkurs i klassisk langrenn



Kursarrangør: Learn2ski
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 1 år
Pris: 2990

Vi tilbyr Learn2Ski nettkurs i klassisk. Grundig video-gjennomgang i alle teknikkene i klassisk langrenn, samt smørekurs og trening for klassisk langrenn. Vi vil at du skal lære å flyte på ski. Det oppnås ved å lære god teknikk. Derfor er teknikk hoveddelen av kurset.

Du vil lære hver teknikk (staking - diagonalgang - dobbelttak med fraspark - utfor) gjennom:
• Å følge deltagere på ulike nivåer - og de typiske feilene de representerer. Kommentert av Siri
• Å følge en gruppe gjennom linsen og få de innspillene og spørsmålene i gruppen, som du nok ville stilt selv, og få svar på disse.
• Å se hvordan Siri Halle og Astrid Uhreholdt Jacobsen løser disse tekniske utfordringene på en strålende måte. Kommentert av Siri

Vi går igjennom det grunnleggende innen skitrening. Blant annet:
• Spenst- og hurtighetstrening
• Barmarksøvelser med styrketrening
• Rulleskitrening

Smørekurs
Siri tar deg med inn i "løvinnens hule" (smøreboden). Her går hun igjennom:
• Hvordan preppe og klargjøre nye ski
• Smøre på de ulike fører

Kurset består av 6 moduler:
Modul 1: Staketeknikken
I denne modulen vil vi at du skal lære moderne staketeknikk.

• Modul 2: Diagonalgang
Klappingen skal bort. Du skal lære å flyte på ski.

• Modul 3: Dobbelttak med fraspark
I denne modulen vil vi at du skal lære dobbelttak med fraspark.

• Modul 4: Utforteknikk
I denne modulen vil vi at du skal lære god utforteknikk, slik at du kan ha glede av nedoverbakkene.

• Modul 5: Smørekurs
I denne modulen vil vi at du skal lære smøre og preppe skiene dine selv.

• Modul 6: Skitrening
I denne modulen vil vi at du skal lære det grunnleggende innen skitrening for klassisk langrenn.

Det er bonuser i hver modul og i tillegg til selv programmet har du:

Personlig oppfølging underveis.
Nettkurset består av 30 videoer fordelt på seks moduler. Under hver eneste video er det mulig å stille spørsmål og kommentere.

Jeg går inn i medlems-området minimum en gang i uken (som regel oftere) og svarer på spørsmål og kommentarer, slik at du som deltager får den oppfølgingen du trenger.
Hilsen Siri

Bonuser:
• Kundestøtte gjennom hele kurset
• Gode øvelser for å øve inn skiteknikkene
• Grunnleggende løpeteknikk
• Hva skyldes stagnasjon i treningen
• Feiltrening
• Flere bonuser legges til jevnlig

Kursholdere:
Siri er kjent for å være en god formidler av skiteknikk, mens Astrid er kjent for å ha spesielt god teknikk. I dette online-kurset får du det beste av de beste.

Siri Halle er tidligere landslagsløper i langrenn og dobbelt junior-Verdensmester. Etter 12 år utenfor idretten gjorde hun comeback og kjempet igjen i verdenstoppen i sprint langrenn.

Siri har utdanning fra Norges Idrettshøyskole og er Siviløkonom-MBA.

I dette grundige nettkurset er det Siri som gjennomgår og viser deg god teknikk både direkte til deg via video-kameraet og i en gruppesetting. Hun vil også være stemmen når du i kurset følger Astrid og deltagerne.

Siri har et glødende engasjement for denne sporten og er både instruktør og inspirator. Siri svarer også aktivt på spørsmål og kommentarer fra kursdeltagerne i dette nettkurset.

Astrid Uhrenholdt Jacobsen er verdensmester på ski, både som junior og senior. Hun har 9 medaljer fra VM, hvorav 3 gull, 2 i stafett. Hun har fem seire i verdenscupen. Hun har 14 gullmedaljer fra NM. Bare for å nevne noe.

Astrid studerte medisin samtidig som hun satset langrenn og jobber i dag som lege.

Astrid viser deg god teknikk gjennom hele den tekniske delen av kurset (Modul 1-4). Det vil si i teknikkene staking, diagonalgang, dobbelttak med fraspark og utfor.

20 dager full fornøydgaranti!
Hvis du ikke er 100 prosent fornøyd med kurset innen 20 dager, har du full anledning til å få hele kjøpesummen tilbake. Send oss en e-post og vi refunderer beløpet direkte. Ingen spørsmål stil.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Endelig, etter mange års streving med diagonalgang har jeg skjønt det. De siste to helgene har det vært mye «aha!!», «oi» og brede smil på skituren. Kurset er informativt, lett forståelig og gir en super veiledning. For meg, ble metaforen om lengdehopp en innertier. Det samme gjorde analysen av Astrid U.J’ demonstrasjon. Jeg gleder meg til å trene mer og til å få enda mer skiglede på klassisk Takk for et flott kurs.
Terje Grevle

Veldigt gode lærerike kurs som du og dine kolegaer har laget. Jeg kjøpte først klassisk så synes jeg det var så bra at jeg kjøpte skøyte kurset rett etterpå. Er inne på kursene støtt og stadig. På sommeren for å terpe litt på rulleski og så har jeg repetert begge kursene før og under skisesongen. Meget fornøyd og kan sterkt anbefale disse for nye kunder. Skulle gjerne vært med dere ute i marka, men er vanskelig siden vi bor på vestlandet.
Rune Holta

Kurset gir meg alt jeg trenger gjennom gode videoer. Jeg synes Siri viser teknikkene for skøyting og klassisk på en glimrende måte. Rulleski- og styrketreningsmodulene var også veldig nyttige, da jeg også ville vite hvordan jeg kan trene et godt grunnlag for skisesongen også resten av året.
Christian Ellefsen

Kurset er inspirerende og instruksjonen er lett å følge. Det blir gøy å trene og fremgangen kommer ganske raskt. Kan anbefales til alle uansett nivå.
Kristin Kjær

Her har du mye bra. Du forklarer på en enkel og grei måte. Her kommer læreren Siri til sin rett. Det er så bra at du ser elevene dine og er så inkluderende. Du prater til elevene dine og lytter til dem, det er bra. Dette liker jeg. Bra jobbet. Du har også blikk for detaljer på stavene og skiene bra. Vi elever liker å få litt råd og tips under veis vet du. Vi liker også og bli sett og hørt, så det er veldig bra. Det er også bra at vi ikke blir glemt så fort vi har kjøpt kurset da. Det er fint at vi kan kommentere, for det lærer begge parter av. Det er flott med litt bonus også da. Trene riktig ungå skader. Her får man også en større helhet i det hele. Det er så bra. Hilsen Ivar.
Ivar Magne Johannessen

Jeg er fornøyd med endelig å ha funnet skiteknikken på både klassisk og skøyting gjennom video-programmene til Learn2ski. Har tidligere fått instruksjoner i skiteknikk på klassisk og skøyting gjennom lokale skiklubber, you tube på nettet av tidligere landslagsløpere som forklarer skiteknikk og ved å studere skiteknikk gjennom langrenn.com og Steinar Mundal sin skiteknikk dvd uten å ha skjønt hva som er det grunnleggende. De fleste skiteknikk instruktører som forklarer skiteknikk forklarer bare viktigheten med å ha en lav skulder ved framføring av skistaven og en svikt i kneet og glemmer å forklare viktigheten hvorfor en svikter i knærne og selve utførelsen av bevegelsene. Da er en liksom like langt. De går rundt grøten liksom og ikke kommer til selve poenget på hva som er det grunnleggende som dere i Learn2ski gjør. Det har forøvrig vært veldig frustrerende å stille opp i skirenn og konkurranser gjennom mange år å lure på om en kanskje ikke går teknisk riktig på ski og kanskje målet om merket i Birken uteblir. Tidligere år på skirenn og konkurranser ville jeg ofte bryte og gi opp i skirenn og konkurranser for det ble for tøft selv om jeg hadde en god grunntrening gjennom sommeren på rulleski og løping og barmarkstrening på høsten. Jeg ser nå at jeg falt gjennom teknisk i skirenn både i klassisk og skøyting og famlet og gikk lite rasjonelt og effektivt. Langrenn og trening på ski betyr mye for meg. Derfor er det endelig godt å kunne senke skuldrene å slippe å lete lengre etter hva som er den grunnleggende måten å gå på i både klassisk og skøyting. Jeg har funnet det takket være skiteknikk video-programmene til Learn2ski.
Tom Ove Akselsen - aktiv skimosjonist