Kurs i ansiktsvoksing - online - Bedriftsinternt



Kursarrangør: Lycon Nordic
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag

Vi tilbyr kurs i ansiktsvoksing. - online. Med Lycons online-kurs sitter du komfortabelt i eget hjem og er viet all vår oppmerksomhet. Våre kurs er personlige: enten én-til-én eller i små grupper.

Ansiktsvoksing
• Kan tilpasses både nybegynnere og viderekomne.
• Avholdes på forespørsel.
• Kan kjøpes både med og uten startpakke.

Med Lycons online-kurs sitter du komfortabelt i eget hjem og er viet all vår oppmerksomhet. Våre kurs er personlige; enten én-til-én eller i små grupper. Du kan stille spørsmål underveis og har kontinuerlig dialog med kursleder. Kursene inneholder både en teoretisk og en praktisk del, og du vil motta diplom etter fullført og bestått kurs. Våre kursholdere er norske og svenske og med god forståelse av begge språk – kurs kan også avholdes på engelsk på forespørsel. Vår kunnskap og support er tilgjengelig for deg gjennom hele kurset samt så lenge du er kunde hos oss.

Dette kurset kan tilpasses enten du har forkunnskaper eller ikke. Har du ingen forkunnskaper så er dette et heldagskurs hvor første delen består av teori. Har du kunnskaper fra før og vil kun bli bedre eller lære spesifikt om ansiktsvoksing og brynforming/farging så er det halvdagskurs

Ta kontakt for mer informasjon.

Vis flere tilsvarende kurs: