Kurs i vippeløftKursarrangør: Vipperiet Haugesund
Sted: Rogaland, Haugesund
Rogaland
Kursadresse: Liabrotet 13b, 5534 Haugesund (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: fra 4.990

Vi tilbyr kurs i vippeløft. Vi er stolt av å presentere dette kurset i Vippeløft, hvor man bruker spesialutstyr til å gi vippene et "permanent" løft - på samme måte som permanent av vanlig hår hos frisør. Kurset gir en grunnleggende forståelse av hvordan teknikken utføres.

Innhold:
Kurset starter med teoretisk informasjon om kontraindikasjoner, utstyr, hvorfor, hvordan, og teknikklære. Du jobber på modell. Vi legger vekt på at det ikke skal være mer enn 4 på hvert kurs, men om man er en bedrift med flere enn 4 kursdeltakere, kan vi stille med flere kursledere for å sikre kvaliteten for alle deltakerne.

Vi ønsker at du skal utvikle ferdigheter til å gjøre både deg og dine kunder fornøyde med et blikkfangene resultat. For å oppnå dette er det viktig med en grundig og god opplæring. Grunnlegger av Vipperiet Haugesund, vil personlig gi deg opplæringen og oppfølgingen som skal til for at du skal oppnå den høyeste ekspertise innen fagfeltet. Kurset består av både teori og praktisk arbeid.

Kursholder: Lena Øygarden

Lena Øygarden har jobbet med dette siden 2011, nesten helt siden det kom til Norge, så vi har enormt mye erfaring! I tillegg er hun eneste sertifiserte Kursleder her i Norge, (utenom oslo området) med sertifisering fra BlinkLash Korea.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å jobbe med dette, enten på hobbybasis eller som levebrød

Kursmateriell:
Prisen på kursmateriell kommer i tillegg. Her kan vi finne en passende pakkestørrelser på ett sted mellom 7.000 og 12.000 kr er nødvendig. Alt over dette er nok til å gi flere behandlinger som genererer større avkastning.

Eksamen / sertifisering:
Diplomkurs utstedes

Pris:
Vi kan tilby delbetaling. Normalt tilbys delbetaling over 3, 6, 12, 24, opptil 36 måneder spesifisert i henhold til kjøpesum.