Kurs i NS 8407 Totalentreprise - (1 dag)



Kursarrangør: Standard.no
Sted: Radisson Blu Park Hotel
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Fornebuveien 80, 1366 Lysaker (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 09:30 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 5.800

På dette kurset blir NS 8407 Alminnelige kontraktsbestemmelser for totalentrepriser grundig gjennomgått, og det trekkes paralleller til tilsvarende bestemmelser i NS 3431. Totalunderentreprisestandarden NS 8417 blir også behandlet, og gir deg innføring i en viktig standard.

Kursbeskrivelse:
Kurset gir deg en gjennomgang av de ulike bestemmelsene i NS 8407 og NS 8417, med vekt på de viktigste problemområdene. Kurset er en kombinasjon av forelesning og oppgaver med stor vekt på praktiske problemstillinger. Etter kurset vil du ha en detaljert oversikt over innholdet i NS 8407, og kjenne til de rettigheter og plikter som standarden legger på de ulike aktørene i et totalentrepriseprosjekt.

Følgende temaer er sentrale i kurset:
• Når skal NS 8407 brukes
• Rådgiving og prosjektering
• Risikoforhold
• Endringer
• Forsinkelse
• Mangler

Kursholder: Tor Anthon Ulsted

Tor Andre Ulsted er advokat i SANDS Advokatfirma DA. Han er spesialisert innen kontraktene som benyttes i bygge- og anleggsbransjen og har lang erfaring som advokat for både entreprenører, byggherrer og rådgivere. I tillegg holder han en rekke kurs i standardkontraktene og andre entrepriserettslige emner, blant annet for Standard Online AS. Tor Andre Ulsted er også spesialisert innen plan- og bygningslovgivningen, foreldelse og insolvensrett.

Målgruppe for kurset:
Kurset er relevant for alle som bruker standarden i sitt arbeid, enten de er entreprenører, private og offentlige byggherrer, arkitekter, rådgivende ingeniører eller har annen bakgrunn.