Kom og prøv Reiki - Reiki workshop



Sted: Soon Energycenter
          Akershus, Vestby
Kursadresse: Kolåsveien 30, 1555 Son (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 11:00 - 14:00
Varighet: 1 kveld
Pris: 210

Lurer du på hva Reiki er og vil finne ut mer før du melder deg på kurs? Har du Reiki i hendene og lengter etter ny boost og å praktisere. Da er du hjertelig velkommen på et fyrverkeri av en Reiki workshop. Alle retninger like hjertelig velkommen.

Få prøve-Reiki i hendene:
Har du ikke gått på Reikikurs er det fint å komme på en workshop og prøve Reiki. En workshop er en prøvesmak på dette fantastiske verktøyet. Du får Reiki aktivert midlertidig. Det erstatter likevel ikke et kurs. Du må gå på kurs for å få Reiki i hendene og etterpå vil også workshopene bli så mye sterkere.

Ny giv:
Har du vært på et Reikikurs for lenge siden, men har sluttet å praktisere - dette er stedet for å starte opp igjen din egen Reikipraksis med ny giv. Og det er et fantastisk sted å møte andre med Reiki i hendene og lytte til deres erfaringer og dele dine egne.

Praktiserer du mye?
Jo mer du prakiserer Reiki jo sterkere er det. Å møte andre og gi behandinger til hverandre, delta på gruppereiki og dele erfaringer gjør alt bare enda sterkere. Alle retninger er like velkommen

Råsterkt:
Vi gir hverandre Reiki, prater om Reiki, om livet og om bevissthet. Jeg gir hjerteinnvielser, vi gjør en kort meditasjon, vi behandler hverandre og det blir gruppe-Reiki: Alle får fem minutters behandling av de andre, i gruppa. Kveldens høydepunkt. Råsterkt.

Litt om kursholder:
Liv Seiff er Reikimesterlærer utdannet i The Reiki Network, i Usui / Hayashi / Takata-tradisjon. Hun holder workshoper to ganger i måneden og kurs på alle nivåer: Reiki 1,2,3 og utdannelse av Reikimestere og Reikimesterlærere. Hun fikk Reiki i hendene i 2001 og har holdt kurs siden hun ble Reikimester i 2009. I 2016 ble hun Reikimesterlærer. Hun er utdannet i The Reiki Network, som jobber for høy kvalitet på kursene. Reikimesterutdannelsen tar 2 år. Nå er hun selvstendig Reikimesterlærer.

Med sin vitalitet, sitt sterke nærvær og rå energi er Liv Seiff en dyktig og underholdende foredrags- og kursholder. Hun har en uredd, røff og humoristisk stil, som sammen med store mengder kjærlighet lar alle føle seg sett og hjemme, akkurat som de er.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å bli med på Reiki workshop

Påmelding og pris:
Vipps 200,- til 90507986, merk med reiki/ikke reiki og epostadressen din.

Ta med:
Ha med egen drikkeflaske med kork.

Retningslinjer:
Vi følger alle retningslinjer

Annet:
Påmeldingsavgift er ikke refunderbar eller overførbar til andre datoer.

Litt om Reiki:
Reiki ble startet av Mikao Usui i Kyoto, Japan i 1922 og brakt til vesten via Chujiro Hayashi og Hawayo Takata. Reiki praktiseres av mennesker over hele verden. Mikao Usui mente selv at verden ville bli et fredeligere sted hvis alle hadde Reiki i hendene. Reiki gir nye krefter, dyp healing, styrker immunforsvaret, gir bedre helse, dyp hvile og avslapning, indre ro og sterk åndelig og personlig vekst. Det er en fantastisk måte å ta bedre vare på fantastiske deg, og bli enda mer av den du er. Reiki er som en ladestasjon, utrolig godt i en hektisk hverdag. Når du har det godt har alle rundt deg det godt. Derfor er det aller viktigste i Reiki egenbehandlingen. Å behandle seg selv med Reiki. En gyllen times bading i Reiki hver dag eller så ofte du har muligheten. Du kan også bruke Reiki på andre, på dyr, planter og maskiner. Min retning har følgende nivåer: Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3, Reikimester og Reikimesterlærer.