Kom i Gang med eMarketeer - TeamsKursarrangør: Ganske Enkelt AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kl 08.30 – 11.30
Varighet: 3 timer
Pris: 2.750

For alle som skal benytte eMarketeer til å sende ut nyhetsbrev til eksisterende personer i SuperOffice. Kurset er beregnet både for den typiske markedsansvarlige i bedriften, men også for de som skal sende ut nyhetsbrev fra tid til annen.

Målet er å lære den nødvendige prosessen for å lage og sende ut nyhetsbrev fra eMarketeer med en integrasjon mot SuperOffice.

I starten av kurset vil du få en demonstrasjon av hvordan utvalg i SuperOffice fungerer. Vi ser også på grunnfunksjonene og strukturen som er tilgjengelig i eMarketeer. En viktig del av kurset er gjennomgang av innholdsblokker, fargevalg, målbarhet, grafikk og bilderedigering, koblingsfunksjoner og personalisering. Vi vil gjennomføre en utsendelse basert på et utvalg og følge rapporter både i SuperOffice og i eMarketeer.

Kursinnhold: Lage nyhetsbrev, hente mottakere/personer fra SuperOffice, hvordan sende ut brevet, rapporter i etterkant av utsendelsen.

Forkunnskaper: Kjennskap til bruk av SuperOffice og generell forståelse om e-markedsføring.

Vi følger myndighetenes råd til en hver tid i forbindelse med Covid-19, du skal føle deg trygg når du kommer på kurs hos oss. Hvis du opplever symptomer, ber vi deg om å ikke møte opp på våre kurs og gi oss beskjed om dette. I slike tilfeller ser vi bort fra eventuelle avbestillingsgebyr.