Klassisk ballett tåspiss - øvet / advanced nivå



Kursarrangør: Attic AS
Sted: Attic AS - Bygg D
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Skogliveien 4, 3047 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdag kl. 19:10-20:10

Vi tilbyr ballettkurs i tåspiss på øvet og advanced nivå. I denne timen bygger vi på grunnleggende tåspisstrinn lært i tidligere nivåer. Elevene lærer flere avanserte tåspisstrinn i tillegg til å jobbe med koreografi og soloer.

Tåspiss er noe alle små ballerinaer gleder seg til. Disse spesielle timene tas i tillegg til èn eller flere vanlige klassisk-timer i uken.

Litt om Attic Dansestudio:
Attic Dansestudio har nærmere tusen elever i alderen 4 til 50 år som danser alt fra jazz og moderne til streetdance, flamenco for å nevne noen av stilartene. Vi kan også tilby workout, pilates og yoga. Vi har over seksti forskjellige kurs med klasser på alle nivåer hver uke, for danseglade barn, nybegynnere, elever som har vært hos oss i en årrekke, dansere som går videre til det profesjonelle og aktive mennesker som liker å holde seg i form. og ikke minst en stadig økende gruppe med gutter som vil lære de siste mooves.

I tillegg til ildsjel og kunstnerisk leder Wenche Brun, har vi en stor stab av profesjonelle pedagoger tilknyttet Attic, og noen av de erfarne danserne våre har også utviklet seg til å bli gode dansepedagoger. Vi holder årlige elevforestillinger i Drammens teater.

Målgruppe for kurset:
Barn som ønsker ballettkurs i tåspiss

Nivå: Øvet og advanced nivå

Kursmateriell:
Du kan trene i hva du ønsker, men lett dansetøy, elastisk eller løstsittende tøy er best. Attic Shop ved siden av resepsjonen har både treningstøy og forskjellige sko.