Klassisk ballett - Grad 8



Kursarrangør: Spinn Dansestudio
Sted: Aquarama
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Tangen 8, 4608 Kristiansand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: Fra 3.110

Spinn dansestudio følger det engelske undervisningsopplegget til Royal Academy of Dance (RAD). RADs formål er å øke standarden på ballettundervisning og det legges stor vekt på å stimulere barnets danseglede og naturlige evne til utfoldelse.

Fra Grad 1 er kroppsposisjoner, fotarbeid, koordinasjon, fleksibilitet og styrke viktig. I tillegg jobber vi fram grasiøse bevegelser og kombinerer teknikk med morsomme trinn og kombinasjoner. Må delta på begge kursene i Grad 8.

RAD-systemet er både alders- og nivåinndelt. Vi følger retningslinjene til RAD-systemet for inndeling, og har fokus på at overgangen skal skje når elevene mestrer pensum og er klare for et nytt nivå. På denne måten får danserne bygd opp kompetansen på en metodisk og pedagogisk måte.

Undervisningen er grunnlag for videre klassisk ballett, moderne og jazzdans, og passer bra for gutter så vel som jenter. Vi vektlegger at treningen skal være lystbetont, trygg og gi en god innføring i de elementene vi jobber med på høyere trinn.

Hår:
• Fra Primary og oppover: Håret SKAL settes opp i tutt/knute. Hårnett kan kjøpes på kontoret til Spinn. Og hårnåler kan kjøpes på H&M, Glitter etc. Sjekk denne linken for en instruksjon til hvordan du kan lage en tutt.

Salg av ballettutstyr på Spinn. Drakter fra primary og oppover kan kjøpes hos oss.

Pedagoger:
Marthe og Hilde.