Klarinett - hjemmeundervisning



Kursarrangør: Superinstruktørene
Sted: Vi kommer hjem til deg i Trondheim
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 60 minutter
Pris: fra 748

Vi tilbyr hjemmeundervisning i klarinett. Har du vanskelig for å komme deg opp av sofaen? Er du avhengig av å være hjemme for å motta undervisning? Sliter du med logistikken og tidsklemma? Fortvil ikke, Superinstruktørene kommer hjem til deg og underviser deg i din egen stue!

Innhold:
Klarinetten, også kjent som ”lakrissnora”, er et spennende instrument med mange muligheter. Ikke bare ser det pent ut med den skinnende mekanikken, det klinger også fint og er i tillegg morsom å spille på. Når du lærer å spille klarinett får du være sjef for hele 23 klaffer som hjelper deg å spille kjempemange forskjellige fine toner. Klarinetten er derfor et av blåseinstrumentene med størst register og fleksibilitet.

De mange klaffene gjør at klarinetten er et instrument det går an å spille fryktelig fort på. Musikanten kan boltre seg over mer enn tre oktaver og spille både tøffe, eller til og med skumle melodier, og vakre melodier som kan gjøre stor publikumssuksess. Klarinetten er faktisk hele 60 cm lang, men den er ikke særlig tung, og det er et flott instrument å lære uansett om man er liten eller stor. En del nybegynnere starter på klarinett for senere å fortsette på saksofon.

Teknikken er svært liknende slik at klarinetten er et utmerket startinstrument hvis musikanten er akkurat litt for liten til å spille saksofon. De som spiller sjeldnere instrumenter som obo, engelsk horn og fagott har også ofte startet med klarinett. I skolekorpset har klarinetten en svært viktig funksjon. Siden instrumentet er så smidig og kan spille nesten alt hva man kunne tenke seg er det alltid mye å gjøre på en klarinettstemme. En klarinettist trenger aldri å kjede seg!

Pris (1 - 2 elever pr time):
Vi fakturerer 900-1000 kr. pr. 60 min. avhengig av instruktørs reisetid. Er reise til undervisningssted på inntil 30 min t/r blir timessatsen 900 kr. pr. time. For reise på 30-60 min t/r blir timessatsen 1000 kr. pr. time. Er reise over 60 min settes timespris etter nærmere avtale.

Målgruppe for kurset
Alle som ønsker privatundervisning i klarinett