Kjemi 2 - privatist



Kursarrangør: Sonans Utdanning
Sted: Sonans Stavanger
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Olav V gate 1, 4005 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 måneder
Pris: 14.700

Vi tilbyr kurs i kjemi 2 som privatist. Du lærer om stoffene som bygger verden, og om ulike stoffers påvirkning på miljøet rundt oss. Du lærer også om hvordan vi kan utvikle nye industrielle metoder som reduserer den moderne verdens negative effekt på naturen.

Innhold:
I kjemi 2 går vi mer matematisk til verks enn i kjemi 1. Du skal lære om de store kjemiområdene, organisk kjemi og uorganisk kjemi. Faget spenner fra instrumentell analyse til biokjemi. Fra danielcellen til nanomaterialer.

Slik er undervisningen:
Du får muntlig prøveeksamen i kjemi 2, slik at du kan føle deg trygg under gjennomføringen av selve eksamen. Vi anbefaler også at du deltar på labkurs, slik at du stiller godt forberedt til den praktiske delen under eksamen. Du får også benytte deg av nettkurset i faget, som en ekstra støtte til den vanlige undervisningen. Husk at du kan delta på gratis kurs i studieteknikk og eksamensmestring!

Praktisk informasjon om kjemi 2:
• Kjemi 2 er et programfag i studiespesialiserende studieretning og sammen med kjemi 1 er det fordypningsfag i realfag
• Faget gir 0.5 realfagspoeng
• Du kan ta labkurs i kjemi 2 på Sonans

Lånekassestøtte:
Faget tilsvarer 17% studiebelastning hvis du velger helårskurs. Velger du halvårskurs vil dette faget beregnes som 33% studiebelastning.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i kjemi 2 som privatist. Du trenger kjemi 2 hvis du skal bli lege, tannlege eller veterinær. Og vil du redde miljøet vårt, er dette faget viktig å kunne.

Eksamen / sertifisering:
Det er 2 eksamener - 1 skriftlig og 1 muntlig-praktisk

Vis flere tilsvarende kurs: