Kitekurs øvet - privatundervisningKursarrangør: Complete Travels
Sted: Hele landet, Vi kommer der du er.
          
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: fra 3.000

Vi tilbyr kitekurs for øvet. Vi legger opp dagen etter hvor mye som sitter igjen i muskelminnet fra sist du var på kurs og sørger for at kroppen husker det å kite videre fra nå av.

Vi er veldig fleksible på hvor vi holder kurs i Norge;
Vårt utgangspunkt er i hovedsak Oslo og Tønsberg, men da vi flytter oss rundt hele vinteren for privatkurs og grupper så kan vi allerede ha et kurs i nærheten av deg når du ønsker. Våre priser gjenspeiler reisetiden for instruktør, bomavgifter og overnatting ved kurs over flere dager eller lang reisevei. Dersom du/deres bedrift/gruppe kan tilby overnatting til instruktør vil dette trekkes av i totalprisen for kurset.

Vi kan anbefale å ha kurset på:
• Hardangervidda da det er store, åpne områder uten vegetasjon og flere innsjøer hvor det er flatt. Parkering rett ved kurssted er også en stor fordel på Hardangervidda langs RV7. Her samarbeider vi både med Halne Fjellstugu som ligger perfekt til midt inne på vidda. Halne kontaktes på telefon 99 44 33 89 . Haugastøl 1000 moh. og overnatting bookes enkelt direkte 32087564
• Dagali med lett ankomst med bil. Vi har samarbeid med Dagali Fjellpark og setter gjerne opp overnatting ifm. kurset.
• Geilo ; Her har vi både rom og leiligheter tilgjengelig for overnatting under kurset så man kan bo sentralt til med flere restauranter å velge mellom. Kjøretid til kitespot på Hardangervidda er rundt 30 minutter og på riktig vindretning kan man også kite ovenfor fjellheisen i Havsdalen og også kjøre til Dagali.
• Sjusjøen rett ved Lillehammer og evt. en dagstur fra Oslo.
• Haukeli har mange overnattingsmuligheter og flere fine steder for kitekurs. Nærmeste, gode kitespot for snøkite for Stavanger med ca. 4 timer kjøretid.
• Venabygdsfjellet og Hafjell. Dersom du har hytte i nærheten av Rondane eller Hafjell finnes det flere gode kitemuligheter oppe på platået.
• Røros med sin ‘kitearena’ Storwartz.
• Rjukan og Gaustablikk har noen fine kitemuligheter

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kiteutstyr. Du stiller med varme klær, ski / brett og hjelm eller leier dette ekstra gjennom oss. Hjelm er påbudt på alle våre snøkitekurs.

Uttalelser

Ronja er en utrolig dyktig instruktør som har evnen til å se enhver av kursdeltagerne sine og hjelpe de videre, uansett nivå - og hun elsker å se at du lykkes! Hun har stor kjennskap til lokasjonene hun holder kurs på, lang erfaring som instruktør og skaper en koselig og inkluderende stemning.

Vis flere tilsvarende kurs: