Keramikk - Skulptur



Sted: Buskerud, Drammen
Buskerud
Kursadresse: Torgeir Vraas Plass 5, 3044 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 11.00 - 14.00 eller 18:00 - 21:00
Varighet: 3 timer
Pris: 1,100

Dette kurset gir deg en spennende mulighet til å utforske kunsten å skape figurative skulpturer ved hjelp av plateteknikk. Plateteknikk er en allsidig metode som bruker flate keramiske plater som byggesteiner for å skape tredimensjonale skulpturer.

Kursbeskrivelse
Dette kurset er designet for alle som elsker å skape og ønsker å lære hvordan man kan gi liv til fantastiske figurer med leire og en dose kreativ magi.

Kursmål:

Leiren: Gjør deg klar til å utforske plateteknikk. Lær hvordan du kan forvandle leirplater til unike, tredimensjonale skulpturer.

Kunstnerisk utforskning: Oppdag ditt kreative potensial og uttrykk deg gjennom figur, leire og krativitt. Vi oppfordrer deg til å la fantasien løpe fritt!

Anatomi og Uttrykk: Dykk inn i kunsten å fremstille kroppsdeler, ansiktsuttrykk og følelser i leire. Forstå hvordan små detaljer kan gi personlighet til dine skulpturer.

Kreativt Fellesskap: Del dine tanker, ideer og kunstneriske reiser med medelever og instruktør. Skap et inspirerende miljø sammen.

Vi har alt dekket! Alle materialer, inkludert leire, verktøy og glasurer, er inkludert i kursavgiften.

For Alle:

Enten du er en nybegynner eller allerede har noen erfaring med keramikk, er du velkommen til å bli med. Dette kurset er for alle som ønsker å utforske skulptur og uttrykke seg kunstnerisk.

Kursmateriell
Alt av verktøy og materiell er inkludert i kurset.
Vi har forkle.

Forkunnskaper:
Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Det vil bli servert kaffe og te under kurs
Kurset er satt opp til 2 1/2 time. Dekoreringen kan ta litt tid så da kan kurset vare i 3 timer