Jeg trener gjerne hunden din på sosialisering, lydighet osv.



Kursarrangør: Aniport
Sted: Møre og Romsdal, Kristiansund
Møre og Romsdal
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 trening
Pris: 228 pr trening

Jeg tilbyr lydighetstrening og miljøtrening. Jeg kan også trene valper. Skal jeg og eventuelt hund delta på kurs må dette dekkes av eier. Jeg trener med positiv forsterkning og syns det er viktig at hunden får mye positive opplevelser med trening.

Dette skal vi gjøre:
Hva vi vil gjøre kommer til og være avhengig av treningen vi avtaler. Jeg får miljøtrent med forskjellige dyr om dette er ønskelig også.

Mine kvalifikasjoner:
Jeg har selv tatt valpekurs og vært med å arrangert valpekurs sammen med godkjent NKK trener. Jeg har drevet med hund i ca. tre år. Jeg er også aktiv innenfor Norsk Chihuahuaklubb både i utstillingskomitee og valpeformidler. Jeg brenner for at dyr skal få en enklere hverdag og ikke minst en bra hverdag. Jeg legger stor vekt på sosialisering da dette er noe jeg syns er utrolig viktig for og ha en rolig å avbalansert hund.

Husk på:
Jeg er ikke noe profesjonell trener. Men jeg ønsker og bruke min kunnskap og mitt rolige temperament på og hjelpe deres hund i treningen.

Gruppen består av:
Hvor mange som kan være med på treningen vil være avhengig av hva vi skal trene. Jeg har flere stabile og trygge hundevenner i forskjellig størrelse som egner seg som miljøtrening og sosialisering.

Hvem det passer for:
Dette passer for alle

Maks antall: 2 dyr om gangen

Hva du skal ta med:
Seletøy / halsbånd og et vanlig leiebånd. IKKE FLEXI. Godbiter som hunden VIL jobbe for. Mat om dette blir en lengre session.

Ekstraservice:
Jeg tilbyr drikkevann