Into the wild retreat - Finnmarksvidda



Kursarrangør: Vaajma Academy
Sted: Finnmarksvidda
          Finnmark, Alta
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 7 dager
Pris: 9.800

Vi tilbyr into the wild retreat. Into the wild er en sjamanistisk vandring over 7 dager hvor vi vandrer ut i den store villmarken for å finne vår egen indre villskap, stillhet, klarhet og styrke.

Vi bruker det ytre landskapet og naturen rundt oss som speil på vårt indre landskap og vår indre mytologi, for å teste vår karakter og styrke både fysisk og psykisk, slik vi kan bli bedre kjent med hva som bor i oss selv. Turen er ingen "walk in the park". Finnmarksvidda er ur-medisin og kan være vill uberegnelig til tider, man kan risikere gå igjennom 4 årstider på en dag om værgudene slår seg vrange, men den kan også være myk og alt omfavnende.

Vi vil følge den gamle postruten over vidda mellom Alta og Karasjok, gjøre sjamanistiske sermonier på urgamle kraft steder, besøke mange tusen år gamle helleristninger, lære om samisk mytologi og tradisjon. Villmarken er hellig medisin og en fantastisk arena for selv utvikling. I løpet av retreatet vil du også tilbringe tid alene i naturen, bli gitt redskaper og oppgaver tilpasset deg og din vei, og lære deg å lytte til og være i dialog med naturen og de urgamle natur åndene åndene som hviler der.

De som har vørt med på turen før forteller at det har vært en livs endrende opplevelse.

Er du klar for å bli kjent med din indre villskap, finne indre ro og styrke


Ved påmelding mottar du en faktura som må betales innen 7 dager for å sikre din plass. Trenger du å dele opp faktura er det mulig å dele den i 2 innbetalinger ved avtale. Påmelding er binnende.


Inkluderer ikke transport til Alta ved start, og fra Karasjok ved slutt. Det må deltagere organisere selv. Vi er behjelpelig med informasjon.

Prisen inkluderer ett varmt måltid hver dag, hotell opphold siste natten. Middag på fjellstuer og storgammen i Karasjok ved retreat slutt. deltagere tar med annen mat og snacks selv.

For å få være med må være i så god fysisk form at du fint kan gå 20 km om dagen med ca 15 kilos sekk. Du må kunne bære egen sekk, med personlig mat, klær og fjellutstyr.