Hundetrening eller sosialisering - privatundervisning



Kursarrangør: Aniport
Sted: Hagan
          Akershus, Nittedal
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 time
Pris: 342 pr time

Vi tilbyr hundetrening og sosialisering av hunder i alle aldre og varierte aktiviteter utendørs i Oslo og Akershus. En kan få flokkturer hvis en ønsker der mosjon er akkurat så viktig for hundene som det er for oss mennesker, for å få og opprettholde en god fysisk og psykisk helse.

Innhold:
Hunden din bør få muligheten til et sosialt liv med artsfrender, der den kan løpe, leke, oppleve og få utviklet sin sosiale kompetanse, samt lære grunnleggende lydighet.

Dette skal vi gjøre:
Kan tilby lufting i skogen, eller andre aktiviteter hvis gjesten vil ha det. Miljøtrening i urbane miljøer, byturer, buss tog og t-bane.

Mine kvalifikasjoner:
Utdannet instruktør fra NKK, og jeg holder jevnlig kurs. Har trent opp egen hund opp i klasse tre i lydighet. Norgesmester med samme hund tre år på rad i spor. Deltatt på VM er opptatt av hundens ve og vel og at den får mosjon i skog og mark. Henter hunden da jeg har egen bil.

Gruppen består av:
Kan ta flere hvis de ønsker trening i flokk, og er det flere husdyr som skal luftes fra samme husstand.

Hvem det passer for:
Passer for alle hunder og raser i alle aldre

Maks antall: 2 dyr om gangen

Ekstraservice:
Kan tilby søksutvikling, passeringstrening, hverdagslydighet, sportrening

Lokasjon:
Min lufting er mye på stier, går mye i ulent terreng slik at hunden kan bygge muskler og være i skogen og boltre seg, Sykkelturer med hunden.