Hjelp til muntlig eksamen via Skype - Fra barneskole til VGSKursarrangør: MentorNorge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Avtales
Pris: Gratis prøvetime

Vi tilbyr hjelp til muntlig eksamen via Skype fra barneskolenivå og helt opp til og med videregående skole. Muntlige eksamener kan skremme de fleste. Grundig forberedelse er et langt og viktig skritt på veien til en vellykket eksamen.

En mentor hjelper med å strukturere pensum og terpe på eksamenssituasjonen igjen og igjen. Slik tøyles nervene, og de viktigste begrepene og poengene sitter i ryggraden.

Våre mentorer kan for eksempel hjelpe til med:
• Veiledning og gode råd til gjennomføringen
• Sørge for at forberedelsen blir så målrettet og effektiv som mulig
• Å fungere som en faglig sparringspartner
• Kildesøk

Vi bistår i muntlig eksamen i alle fag, og på alle nivåer. Mentorene har selvfølgelig toppkarakter i det gjeldende faget.

MentorNorge er Norges største tilbyder av kvalitetssikret og tilpasset leksehjelp. Dette gjør at vi kan finne en mentor som passer nøyaktig ditt barns behov. Under kan du lese om flere av fordelene med å få leksehjelp fra MentorNorge:
• Undervisning fra dyktige studenter med kunnskapen friskt i minne
• Håndplukket mentor for elevens individuelle behov
• Skreddersydd, målbevisst og effektiv undervisning
• Oppfølging og rapportering etter hver undervisningsøkt
• Fornøydgaranti
• Opp til 3 elever uten ekstra kostnad

Ved å legge igjen kontaktinformasjon vil du komme i kontakt med en av våre dyktige fagveiledere. Målet med denne samtalen er å kartlegge elevens behov slik at fagveilederen kan gå i gang med å finne en passende mentor. For at du skal være helt trygg på at det er en god match mellom mentor og elev, tilbyr vi en gratis og uforpliktende prøvetime:

• Den første delen av timen tar for seg ambisjoner og forventninger til undervisningen, samt elevens faglige styrker og svakheter.

• Den andre delen vil bestå av en kort undervisningsøkt i et tema eleven velger.
Hensikten med dette er å sikre seg at mentoren når frem til elven, slik at forutsetningene ligger til rette for størst mulig læringsutbytte.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
«Både jeg og min sønn på snart 16 er kjempefornøyd med vår mentor. Med to timer i uka hvor han kommer hjem til oss og har intensiv matematikk, har min sønn økt sin motivasjon og forståelse for faget. Dette er en utmerket ordning med en mentor med både god kompetanse i faget og med tålmodighet og evne til å motivere. Jeg er faktisk overrasket hvor fort det har gitt synlige resultater!»
Gry Jordet Kibsgaard

«Så langt har allerede min sønn gjort fremskritt. Fikk i fjor karakteren 3/2 på innleveringer. Nå har han allerede i løpet av høstsemesteret fått 4. Mentor motiverer og driver han fremover. Veldig fint å få hjelp av en student. De har god kjemi og min sønn føler seg trygg på han. For å komme seg gjennom vårsemesteret er vi veldig positive til å fortsette med vår mentor.»
Nina Lund