Hip hop for gutter 9 - 12 år, åpent nivåKursarrangør: Attic AS
Sted: Attic AS - Bygg D
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Skogliveien 4, 3047 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager k 19:00 - 20:00

Vi tilbyr dansekurs i hip hop for gutter på åpent nivå. Hip hop er en cool og laidback dansestil med inspirasjon fra Bronx i New York. Musikken er de siste, hippeste låtene innen hip hop, R&B og RAP. Det er en populær dansestil man ofte ser på MTV, og kombineres gjerne med jazz og break dance.

Innhold:
Hip hop klassene er i mange forskjellige nivåer og til forskjellige tidspunkter gjennom hele uken. Hip hop verdenen har utviklet seg med mange stiler. Sjangren er ofte basert på koreografi og henter elementer fra Newstyle, lyrisk hip hop, krumping, house, popping, locking med mer. Både nye elever og dere som har danset før er velkommen til inspirerende klasser hvor dansegleden står i fokus. Herlig oppvarming med grunnsteg, isolasjon, stretching og styrke. Tøffe koreografier i forskjellige stiler innen hip hop.

Litt om Attic Dansestudio:
Attic Dansestudio har nærmere tusen elever i alderen 4 til 50 år som danser alt fra jazz og moderne til streetdance, flamenco for å nevne noen av stilartene. Vi kan også tilby workout, pilates og yoga. Vi har over seksti forskjellige kurs med klasser på alle nivåer hver uke, for danseglade barn, nybegynnere, elever som har vært hos oss i en årrekke, dansere som går videre til det profesjonelle og aktive mennesker som liker å holde seg i form. og ikke minst en stadig økende gruppe med gutter som vil lære de siste mooves.

I tillegg til ildsjel og kunstnerisk leder Wenche Brun, har vi en stor stab av profesjonelle pedagoger tilknyttet Attic, og noen av de erfarne danserne våre har også utviklet seg til å bli gode dansepedagoger. Vi holder årlige elevforestillinger i Drammens teater.

Målgruppe for kurset:
Gutter som ønsker dansekurs i hip hop

Nivå: Åpent nivå

Kursmateriell:
Du kan trene i hva du ønsker, men lett dansetøy, elastisk eller løstsittende tøy er best. Attic Shop ved siden av resepsjonen har både treningstøy og forskjellige sko.