Hip Hop 1 - 2 (11 - 14 år)



Kursarrangør: Bølgen Dansestudio
Sted: Studio turnhallen v/Amfi Arendal
          Aust-Agder, Arendal
Kursadresse: Gamle Kittelsbuktvei 14, 4836 Arendal (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl. 15:00 - 16.00 eller kl. 16:00 - 17:00
Varighet: 14 uker
Pris: 1.790

Vi tilbyr Hip Hop for ungdom. Hiphop er en danseform som oppstod i gatemiljøet og som har utviklet seg som en del av hiphopkulturen.

Forskjellige stilarter innen hiphop er popping, locking, breakdance, funk og streetjazz. Våre hiphopklasser består av oppvarming, isolasjoner, uttøying og tøffe dansekombinasjoner.

Man blir undervist 14 uker per semester. Klassene har et innhold med faglig utvikling og personlig fremgang. Vi har utdannede dansepedagoger med høyskole eller universitetsnivå som gir eleven en profesjonell dansetrening. Vi har begrenset antall plasser til klassene for at alle skal bli sett og få plass til å bevege seg. Lokalene har blitt pusset opp og er tilpasset og egnet for å ha danseundervisning.

I tillegg har vi kaffe/te i oppholdsrom til foreldre som venter, trådløst internett (langbryggen), kontortid, fagplan i de forskjellige dansestilene, forestilling i kulturhuset med høy kvalitet og ikke minst et aktivt dansemiljø med flere årlige workshops med både nasjonale og internasjonale dansere/pedagoger og sommerkurs. Pedagogene er også ofte på kurs for å opprettholde sin kompetanse og for å hente inspirasjon til seg selv og elevene.

Vi er medlem av NODA norske dansekunstnere.
Man må være over 18 år for å kjøpe kurs hos Bølgen Dansestudio. Foresatte må kjøpe kurs til elever under 18 år. Vi forbeholder oss rett til å avlyse kurs med for få påmeldte. Elevene vil da få tilbud om alternative kurs eller få refundert semesteravgiften.


Målgruppe for kurset:
For aldersgruppen 11 - 14 år


Kursmateriell:
Innesko/sneakers. Løse og behagelige klær. Til forestillinger etc kan sorte joggebukser være greit å ha som base.