HiBrow Brynstyling - OnlineKursarrangør: Calma Beauty AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: Fra 3.500

Vi tilbyr kurs i HiBrow Lamination. Lær deg avansert brynstyling med oppmåling, inkludert voksing, napping, farging og innføring i trådteknikk. Kurs i styling - oppmåling, voksing, napping, klipp, tråd og farge. Nå også med Brow Lamination!

Innhold:
COVID-19: Vi har dette kurset også ONLINE pga smittevern. Kurset foregår over video-overføring. Deltaker har sin egen modell hjemme hos seg selv eller i sin egen salong, samtidig som trener har demo-modell og jobber parallelt med deltaker. Deltaker får tilsendt startpakke og manual i forkant av kurset. Deltaker får videre support og kan komme til oss for ekstra trening dersom behov.

HiBrow metoden gir et unikt resultat med perfeksjon til hvert eneste hår i brynet, også populært kalt for "brynsløft"! Kurset er for alle, men det kreves trening for å skape perfekt form til et bryn. Lær deg tips og triks som gir deg de skarpe flotte og definerte linjene i brynet. Lær deg hvordan jobbe med fargene og hva som kan blandes sammen. Vi viser deg siste finish som gjør at du stolt kan vise frem ferdige og perfekte bryn på sosiale medier og bygge opp kundegruppen din.

Vi starter med teori. Deretter viser vår trener en full demo av hele behandlingen på modell. Etter dette gjennomfører deltakeren behandlingen på 2 ulike modeller med veiledning og hjelp av vår trener.

Kursmaterialet:
Vårt kurs i brynstyling kan gjennomføres med to ulike startpakker.
Liten startpakke: 4.500,- (denne inneholder ikke voksutstyr).
Stor startpakke: 6.900,- (inneholder absolutt alt du trenger i form av en fin og ryddig arbeidsstasjon) Søk om delbetaling. Er du usikker på hvilke startpakke du bør velge så spør oss gjerne, vi kan hjelpe deg.

Ønsker du i tillegg å lære Brow Lamination?
Dette er en strukturforming av brynshårene som gjør at hårene kan legges nøyaktig slik du ønsker. Dette skaper ryddige bryn og/eller fyldigere bryn. Behandlingen passer for alle, enten man ønsker å legge hårene mer ryddig eller ønsker å løfte alle brynshårene dramatisk opp for å gjøre brynet tykkere. Man kan med denne behandlingen style tynne og delikate bryn - eller store og mer glamorøse bryn.
Resultatet varer i 6-8 uker.

Eksamen / sertifisering:
Kurset varer i 1 dag og du mottar diplom dersom vår trener ser at deltakeren har forstått og gjennomfører behandlingen riktig på modell.

NB:
Påmelding er bindene. Ved uteblitt oppmøte eller avmelding må kursavgiften betales i sin helhet. Vi tilbyr delbetaling Via SveaFinans - ta kontakt om du ønsker dette