Helsefag vg1, vg2 og vg3



Kursarrangør: Akademiet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Dag - Kveld
Varighet: Fleksibel
Pris: 79.900

Vi tilbyr nettstudiet Helsefag vg1, vg2 og vg3

Kurset er lagt opp som et rent nettstudie. Du studerer hvor og når du vil med tett oppfølging av faglærer.

Fag
Kommunikasjon og samhandling vg1 - Nettstudier
Yrkesliv i helse- og oppvekstfag vg1
Yrkesliv i helseservicefag vg2 - Nettstudier
Helsefremmende arbeid vg1
Kommunikasjon og samhandling vg2
Helse og sykdom vg2

Hele Helsefag VG1, VG2 og VG3. Kompetanse i Helsefag er etterspurt i arbeidslivet og gir mange muligheter for en trygg og spennende jobb i en bransje i vekst. Denne pakken er for deg som ønsker autorisasjon som Apotektekniker, Helsesekretær eller Tannhelsesekretær.


På Akademiet kan du ta hele Helsefag VG1, VG2 og VG3 med denne pakken. Med fullført Helse- og oppvekstfag VG1 og Helseservicefag VG2, kan du gå videre til avsluttende VG3. På VG3 velger du autorisasjonsfag, for å få utdanning som gir grunnlag for autorisasjon som Apotektekniker, Helsesekretær, Tannhelsesekretær eller Fotterapeut. Hele forløpet kan gjennomføres på to år, om en fullfører ett trinn pr. semester for VG1 og VG2. For VG3 bør man beregne to semester.

I denne pakken er alt inkludert inkludert, og du kan hos oss velge mellom autorisasjonsfagene Apotektekniker, Helsesekretær eller Tannhelsesekretær i VG3.

Det kreves fullstendig vitnemål for å kunne søke om autorisasjon. Du må oppfylle følgende krav:

Har bestått programfag Helse- og oppvekstfag VG1 og programfag Helseservicefag VG2, eller har både realkompetanse og yrkesfaglig fordypning (YFF) godkjent.
Programfag i valgt yrke på VG3.
YFF er ikke et fag man kan ta som privatist. Du kan derimot dekke kravet for YFF ved å dokumentere 526 timer arbeidserfaring i et relevant lærefag i VG3 eller ha fag fra VG3 studieforberedende som for eksempel Norsk og Historie.
Fellesfagene på VG1, VG2 og VG3 må også være bestått. Fritak fra fellesfagene kan søkes på grunnlag av «allsidig praksis» til din tidligere videregående skole eller til den skolen som du søker om å få utstedt vitnemål fra. Det forutsettes at du er over 25 år.

Autorisasjonsfag
Apotektekniker
Helsesekretær
Tannhelsesekretær