Halvdags Ridetur



Kursarrangør: Spåtind fjellridning
Sted: Spåtind hotell på Synnfjellet i Nordre Land
          Oppland, Nordre Land
Kursadresse: Synnfjellvegen, 2880 Nord-torpa (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 10:00 eller kl 16:00
Varighet: 3 - 4 timer
Pris: 1.050

Vi tilbyr halvdags rideturer. Halvdagstur er i både skog og fjellterreng. Hvor vi rir avhenger av vær og rideferdighetene til de som er med på tur. Vi har snille trivelige turhester. Islandshester, dølahester og tinkere. Ponni til barna.

Innhold:
Vi deler opp i grupper med øvede og uøvede ryttere enten når vi starter eller underveis.
For å være med på heldagstur må man beherske trav og galopp. Heldagstur er mange timer på hesteryggen og alle deltagerne bør ha ridd noe før for å klare turen på hesteryggen en hel dag. Vi anbefaler uøvede ryttere å begynne med halvdagsturer.

Det er lurt å ta med litt å bite i som for eksempel sjokolade eller kjeks i tillegg til drikke hvis du vil.

Utstyr:
Bruk av ride hjelm og hansker er obligatorisk for alle. Du må ha med egne hansker. Ride hjelm kan du låne av oss eller ta med din egen. Anmoder om du tar med deg din egen hjelm hvis du har. Fottøyet skal være over ankelhøyde, ha hæl og såle uten for dype mønster. Ha på klær etter vær.

Målgruppe:
Aldersgrense 10 år (8 år for øvede). Alle ryttere mellom 10 – 16 år skal ri med foresatte eller en voksen de kjenner.

Oppmøte:
Alle skal møte 30 minutter før start i resepsjonen inne på hotellet. Her er det informasjon, utdeling av ridehjelmer og gule refleksvester. Samtlige ryttere og deltagere skal ha på gule refleksvester. Turene starter og slutter ved hesteplassen nedenfor hotellet.

Instruktører:
Vi har trivelige turguider i forskjellige aldre som jobber med hest til daglig og som kan gi deg råd og veiledning. Våre rideguider rir med GPS navigasjon, samband og GPS tracing slik at administrasjon kan se hvor ride gruppen er til enhver tid. Alle våre ansatte rideguider har røde jakker eller røde refleksvester.

Vis flere tilsvarende kurs: