Grunnleggende vokalkurs for voksne



Kursarrangør: Feedback Studios
Sted: Feedback Studios
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Sandviksveien 62, 5042 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdager 18:00 - 19:00
Varighet: 16 uker
Pris: 5750

Bli med på vårt vokalkurs for voksne! Lær grunnleggende sangteknikker, inkludert gehør, intonasjon, oppvarming og vokalteknikker. Små grupper gir personlig oppfølging. Fra enkle sanger til flerstemmig sang. Begrenset plass – sikre deg en plass i dag og utforsk gleden av å synge!

Godt musikkmiljø:
Hos Feedback Studios har vi ett flott musikkmiljø som deler din interesse for musikk, klar for å motivere og være med på å spille deg så god som du ønsker å bli!

Litt om kurset:
Bli med på vårt Grunnleggende Vokalkurs for voksne i Bergen og utforsk gleden ved å synge! Uansett om du er nybegynner eller har noen ferdigheter, gir kurset deg nøklene til å utforske og styrke din vokale evne.

Våre erfarne instruktører vil veilede deg gjennom fundamentale aspekter av sang, inkludert gehør, intonasjon, oppvarming og vokalteknikker. Kurset tar sikte på å gi deg en grundig forståelse av hvordan du kan utvikle og pleie din stemme.

Vi vektlegger praktiske øvelser, fra grunnleggende sangteknikker til å mestre ulike melodier. Små kursgrupper sikrer personlig oppfølging og skreddersydde råd for din vokale utvikling. Kurset tar også sikte på å introdusere flerstemmig sang når gruppen er klar for det.

Påmeldingen er begrenset til kun fire deltakere per kurs, så sørg for å sikre din plass i dag! Bli med oss, utforsk sangens verden, og nyt reisen med å utvikle din unike stemme!

Nivå: nybegynner

Vis flere tilsvarende kurs: