Grunnkurs i vippe-extension



Kursarrangør: Pusterom hudpleie
Sted: Kristiansand sentrum
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Gyldenløvesgate 5, 4611 Kristiansand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kontakt oss for å finne en dato/tid som passer for deg. Vi tilbyr kurs på dagtid, kveldstid og helger!
Varighet: 1 dager
Pris: 8990

Hos oss får du grunnkurs med både teori og praksis samt startpakke og nøye veiledning fra kursinstruktør, både under og etter kurset. Vi tilbyr kursholdere med høy kompetanse og godt faglig innhold!

Ønsker du å jobbe med vipper eller å starte en karriere innen skjønnhet og velvære? På grunnkurs hos oss i vippe-extension vil du lære hvordan du legger klassiske vipper (1:1). Dvs en falsk vipp per naturlige vipp. Denne metoden må man lære seg før man eventuelt kan begynne å jobbe med volumvipper. På kurs hos oss vil du få nøye opplæring av dyktige vippe-teknikere som har jobbet med yrket i flere år, samt deltatt på flere ulike kurs selv for å plukke med seg det beste av det beste. Opplæring på denne måten gir en bred kunnskap innen feltet og gir oss muligheten til å kunne tilby deg kurs med kvalitet fra øverste hylle.

Kurset inkluderer:
- Hårets anatomi/vippenes syklus
- Hygiene
- Kundeservice
- Produkter
- Utstyr
- Forskjell på klassisk og volum
- Konsultasjon med kunden
- Mulige (allergiske) reaksjoner
- Arbeidsstilling
- Ulike typer vipper (lengde, tykkelse, bøy)
- Kontraindikasjoner
- Behandlings-prosedyre
- Etterbehandling
- Fjerning av vipper
- Påfyll av vipper
- Vanlige årsaker til dårlig holdbarhet

Vi gåt gjennom hele prosedyren i praksis på modeller og du vil få god tid til å øve deg med kurs-holder til stede, slik at du kan stille spørsmål og få veiledning fra første stund.

Kurset inkluderer også startpakke som inneholder alt du trenger for å kunne legge vipper rett etter kurset.

Etter endt kurs vil kursholder være tilgjengelig i 1 år etterpå, hvis det etterhvert skulle dukke opp spørsmål du måtte lure på eller trenger veiledning. Vi spanderer også snacks, drikke og lunsj på kurset, begge dager!

Vis flere tilsvarende kurs: