Grunnkurs i sjamanisme



Kursarrangør: Tilbake til urkraften
Sted: Østfold, Sarpsborg
Østfold
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Lørdag kl 10:00 - 18:00 Søndag kl 10:00 - 17:00
Varighet: 1 helg
Pris: 2.900

Vi tilbyr grunnkurs i sjamanisme. Sjamanisme er den eldste form for spiritualitet som menneskeheten kjenner til men er like aktuelt og moderne i dag som for tusenvis av år siden.

Om kurset
Grunnkurs i sjamanisme er et intensivt kurs der man lærer grunnleggende
sjamanisme som gjerne kalles for klassisk sjamanisme /
kjernesjamanisme / core-shamanism og som praktiseres over hele verden.
På kurset lærer man å praktisere sjamanisme steg for steg - og de fleste blir overrasket over hvor mye de faktisk lærer på kun en helg samt hvor fort man får bevis på hvor hvor bra intuisjonen fungerer.

Kursdeltakerne vil på kurset lære -og erfare mye via mange trommereiser til
Åndeverden. De vil oppleve healing, få sterkere intuisjon og bruke sjamanistiske
metoder til å løse personlige og dagligdagse problemer samt lære å få ned svar
til klient. Disse svarene får man i gjennnom trommereiser og ved hjelp av "spåing" ved hjelp av naturelementer. Sistnevnte er en metode som mange av kursdeltakerne har likt veldig godt. En av flere øvelser som åpner for intuisjonen.

Det blir mange turer til Åndeverden i løpet av helgen og de fleste finner seg både kraftdyr og åndehjelpere i oververden - noe som er veldig viktig for alt sjamanistisk arbeid. I tillegg lærer og erfarer man mye som ikke er listet opp her - vi lar det være litt spenning igjen til kurset. Hele grunnkurset arrangeres innendørs. Grunnkurset vårt er et perfekt kurs for å erfare om sjamanisme, som spirituell retning, føles rett for deg. Det er flere kursdeltakere som har funnet hverandre på våre kurs slik at de nå praktiserer i sammen i etterkant av kurset.

Man vil lære / erfare både teori og praksis.
Kunnskapen du får på dette kurset er nødvendig å ha for å kunne ta
videregående kurs hos oss.

Man trenger ikke å ta dette grunnkurset dersom du har tatt grunnkurs hos
Foundation for Shamanic Studies (FSS) eller Sacred Trust. Ingen andre
grunnkurs er godkjent for å ta videregående kurs hos oss. Det er viktig at man er godt kjent med Åndeverden, kraftdyr, trommereiser etc for å ta videregående kurs hos oss. Derfor anbefaler vi alle å ta dette grunnkurset hvis det er en stund siden man har tatt en av ovennevntes grunnkurs - samt hvis det er en stund siden man har praktisert sjamanisme.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker grunnkurs i sjamanisme.

Kursmateriell:
Prisen inkluderer læring, overnatting og vegetarisk mat. Vi er også behjelpelig med henting på Arna togstasjon (stasjonen før Bergen)
(Henting inkludert i pris - etter avtale)