Grunnkurs i kosthold og ernæring for sykepleier - nettkurs



Kursarrangør: Norsk Helseinformatikk AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 5 timer
Pris: 475

Vi tilbyr grunnkurs i kosthold og ernæring for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset er utviklet av sykepleier Anita Baadstø. Kursinnholdet er basert på Nasjonale faglige retningslinjer, Kosthåndboken og artikler i Kommune-NEL som du får gratis tilgang til via lenker i kurset.

Eksempel på kursinnhold:
• Dokumentasjon: Et virkemiddel for å oppnå høy kvalitet
• Grupper med risiko for underernæring
• Kartlegging av kostvaner i brukers hjem
• Ernærngsstatus
• Bruk av screeningsverktøy
• Forhold som påvirker evnen til å spise og drikke
• Næringsstoffer og næringsbehov
• Prioritering av ernæringstiltak i henhold til ernæringstrappen
• Spisesituasjonen og måltidet
• Sondeernæring

Godkjenning:
Godkjent av medisinsk redaksjon i NEL, ved Ingard Løge, spesialist i allmennmedisin, og Terje Johannesen, professor i allmennmedisin. Kurset er også godkjent av Norsk Sykepleierforbund (NSF) som merriterende med totalt 5 timer. Kurset kan derfor brukes i henhold til kurstimekravet i NSFs godkjenningsordningen klinisk spesialist i sykepleie/ spesialsykepleie.


Prisen oppgitt her er for privatpersoner som ønsker å ta kompetansehevende kurs hos oss. Hvis du tilhører en kommune / institusjon som ønsker å kjøpe en pakke med flere kurs til dine ansatte, ta kontakt med oss for et gunstig pristilbud.

Målgruppe for kurset

Sykepleiere og vernepleiere

Eksamen / sertifisering

Kursbevis etter fullført kurs

Uttalelser

Vi i Bærum kommune har gjort en nøye vurdering av flere tilbydere i anbudet, og tildelte Norsk Helseinformatikk kontrakten på levering av e-læringskurs. NHI vant på høyest poengsum totalt i konkurransen. Dette innbefatter blant annet pris, kvalitet og faglig innhold.
- Spesialrådgiver Hege B. Kristoffersen, Bærum kommune