Grunnkurs i PRP-behandling



Kursarrangør: Hudens Ungdomskilde
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Pris: 8 - 12000

PRP er forkortelse for Platelet Rich Plasma, plasmarik behandling, og kalles også for Dracula-terapy. Dette er en stamcelle- behandling med vekstfaktorer skilt fra blodet.

Grunnkurs i PRP innen estetisk medisin holdes i regi av Hudens Ungdomskildes Academy. PRP (Platelet-Rich Plasma) er platerikt plasma separert fra kundens eget blod. Blodet sentrifugeres for å skille ut blodplasma som injiseres tilbake i huden. Blodplasma inneholder kroppens egen vekstfaktor og har helende effekt for hudceller og stamceller i området.

Grunnkurs i PRP er et sertifiserings kurs som vil ta for seg begge bruksområder for PRP: antialdring for huden og behandling mot hårtap. Kursene kan ta enkelt eller samlet. Begge kursene er er to delt og består av både teori og praktisk øvelse i begge modulene. Den praktiske øvelsen fokuseres på hvordan å få skilt plasma fra blod, håndtering og injeksjonsteknikk.

Målgruppe for kurset:
Norske godkjente helsepersonell med HPR- nr.

Kursmateriell:
8000 kr pr kurs. Begge kursene 12 000. Kursavgiften dekker all materiell som skal brukes under kurset, reklame materiell samt diplom.

Vis flere tilsvarende kurs: