Grunnkurs Vippe ExtensionsKursarrangør: Byuti academy
Sted: Beauty By Malin
          Vestfold, Larvik
Kursadresse: Prinsegata 29, 3256 Larvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl.10:00-16:00
Varighet: 12 timer
Pris: 9900

Ønsker du å utdanne deg til vippetekniker? Da er du kommet til rett sted! Byuti Academy har i flere år lært bort den avanserte teknikken vippe extensions i Norge. Vi har et stort fokus på at du skal bli best mulig i faget, og bygge deg selv en sunn karriere innenfor bransjen.

Ønsker du å utdanne deg som vippetekniker? Da er du kommet til rett sted. BYUTI har i flere år lært bort den avanserte teknikken vippe extensions i Norge. Vi har et stort fokus på at du skal bli best mulig i faget, og bygge deg selv en karriere innenfor bransjen.Ved å utdanne deg hos BYUTI vil du få følgende fordeler:

- Et alltid oppdatert internasjonalt kursprogram.

- Topp kvalitets produkter.

- Et anerkjent diplom ved bestått eksamen, slik at du kan gjenkjennes for din utdannelse. (Les om eksamen lengre ned på siden)

- Muligheter for videre samarbeid med BYUTI .

- Rabatter og spesialtilbud på produkter og videre utdanning i skjønnhetsbransjen.HVEM ER DETTE KURSET FOR:

- Grunnkurs i klassiske vippe extensions er et konkurransedyktig kurs som gir deg all base kompetanse innenfor vippe extensions. For dette kurset kreves det ingen erfaring fra før innenfor skjønnhetsbransjen.

- Kurset passer enten for nybegynnere, som ønsker seg inn i vippe extensions bransjen, eller de som føler de trenger å oppdatere seg på baseinformasjonen ved plassering osv. Dersom du tok kurs for mer en 4 år siden, uten å ha praktisert vipper jevnlig vil vi anbefale deg dette kurset før du går over til volum.INFORMAJSON ANGÅENDE KURSDAGENE:
TIMEPLAN DAG 1:

10:00 - Ankomst på BYUTI Academy.

10:30 - Teori start

13:00 - Lunsj

13:30 - Praktisk Teori

14:30 - Øvelse på dukkehoder.

16:00 - AvslutningTIMEPLAN DAG 2:

10:00 - Ankomst på BYUTI Academy.

10:30 - Teori start

11:30 - Lunsj

12:00 - Modell

15:30 - Avslutning på modell

16:00 - Avslutning kurs.

MODELL - MÅ DU SKAFFE SELV.


Vær oppmerksom på at du selv må skaffe en modell som du kan øve på under dette kurset. Modellen din må ankomme dag 2, kl. 12:00 og trengs frem til kl. 16:00. Du må selv skaffe modell. Det stiller ingen krav til modellen annet en at han/hun kan ligge i 4 timer. Det er viktig at kunden ikke tidligere har reagert på vipper, og vi anbefaler en person som har hatt vippe extensions før så de kjenner til opplevelsen. Velg gjerne en du skjenner godt.
HVA INKLUDERER PRODUKTPAKKEN? OG HVOR MANGE HOLDER DEN TIL?

BYUTI sitt basis grunnkurs kit er inkludert i kurset, dette inneholder alt du trenger av nødvendige produkter og utstyr for å komme i gang med vippe extensions behandling. Kittet har en verdi på over. 2500 kr.ETTER KURSET VIL DU MOTTA:

- Ved bestått eksamen vil du motta ditt diplom.

- 15% rabatt på produkter som kjøpes innen en uke.

- Livstidssupport hos BYUTI

- 10% rabatt på videre kursing hos BYUTI AcademyINFO OM EKSAMEN

-For å bestå grunnkurset og motta din sertifisering innen vippe extensions er du nødt til å ta en eksamen. Denne eksamenen går over 2 timer og består av en skriftlig prøve, og en praktisk prøve der du må ha med en modell og vise oss at du er klar for å få tittelen som vippetekniker. Eksamensdato blir satt opp på kursdagen og avholdes i gruppe. Det er mulig du må ta eksamen hvor det er flere deltagere fra andre kurs også.

ANNEN INFORMASJON

Språk:Alle gruppekurs hos BYUTI Academy holdes på Norsk, dersom du ønsker kurset på Engelsk eller har vanskeligheter med å forstå alt Norsk anbefaler vi deg å booke et VIP kurs i stedet.

Lunsj: Lunsj på kurs varierer veldig, men det blir som regel noe veldig enkelt. BYUTI står selvsagt for dette. Gi oss beskjed dersom du skulle ha noen allergier eller om det skulle være noe annet.

Husk: Ta med gode komfortable klær og sko, men husk at du skal se representabel ut for kundene. Noe til å sette opp håret, ikke ha for lange negler, og om du bruker briller ta med dette.

Vi tilbyr også VIP kurs med én til én opplæring. Send forespørsel
(elev rabatt gjelder ikke på VIP kurs)

KURSPLASSEN ER BEKREFTET NÅR DU FÅR EN ORDREBEKREFTELSE ETTTER KJØPVIKTIG INFO:

20% av summen er bindende som depositum. Om du avlyser kurset får du 80% av beløpet tilbake. Om det er mindre enn 14 dager til kurset starter er det ikke refunderbart. Ved sykdom eller hendelser er vi alltid villige til å prøve å flytte kurset ditt.