Gitarkurs, individuell undervisning - semesterkursSted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Kursadresse: Falkenborgvegen 37, 7044 Trondheim (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: fra 790 pr mnd

Vi tilbyr gitarkurs som individuell undervisning over 1 semester. Våre gitarkurs er lærerike og morsomme, og du får et opplegg som er tilpasset dine ønsker og behov, uansett om du er nybegynner eller viderekommen! Du velger selv om du vil lære akustisk gitar eller el-gitar.

Hva lærer du med gitarkurs hos oss:

Nybegynnere:
• Er du nybegynner lærer du grunnleggende grep og gitarteknikker, samt massevis av sanger. Du lærer hvordan du stemmer gitaren, og bruker plekter og capo.

Litt øvet:
• Har du erfaring fra før tilpasser vi gitarkurset ut fra ditt nivå. Du kan lære flere sanger og teknikker, og du kan også lære skaler, soloteknikker og musikkteori.

Hvordan foregår gitarkurset:
Gitarundervisningen foregår individuelt en til en, eller du kan gå sammen med en venn. Er det forelder / barn, kan dere også gå sammen. Gitarundervisningen blir tilrettelagt ut fra ditt nivå og dine ønsker, så gitarkurset passer like godt for de som er helt nybegynnere som for de mer viderekomne. Våre dyktige gitarlærere har deg og din utvikling i fokus, samtidig som vi vektlegger at det skal være artig å gå på gitarkurs!

Målgruppe for kurset:
Barn, ungdom og voksne som ønsker individuell undervisning i gitar. Vi har en nedre aldersgrense på 7 år, og vi har også mange studenter og godt voksne som går på gitarkurs hos oss.