Gitar, trommesett, bandKursarrangør: Kulturskolen i Porsgrunn
Sted: Telemark, Porsgrunn / Brevik
Telemark
Kursadresse: Skolegata 7, 3916 Porsgrunn (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Vi tilbyr undervisning i gitar, trommesett, band.

Gitar (fra 3. klasse)
Her får du lære akkordspill slik at du kan akkompagnere deg selv og andre. Opplæringen foregår en til en eller i grupper på 3-6 elever, og gir deg et godt grunnlag dersom du senere får lyst å spille el.gitar i band eller klassisk gitar.

El.gitar
Ønsker du å begynne på el.gitar eller bassgitar, er det en fordel om du har fylt 10 år. Får du plass her, så må du ha eget instrument å øve på.

Slagverk
I slagverkopplæringen skiller vi mellom to ting:
• Slagverk skolekorps. Her får du opplæring og innføring i alle slagverkinstrumenta som er nødvendig å betjene i skolekorpset. Dersom du er med i skolekorps bør du søke dette alternativet.
• Slagverk trommesett / percussion. Her får du opplæring i trommesett og andre rytmeinstrument beregnet på det å spille i band. Får du plass her må du ha eget slagverk å øve på.

Kulturskolens opplæring vil bli omorganisert slik at den i noen perioder av året kun vil inneholde bandspilling/opplæring. Elevene blir da satt sammen i band. Andre perioder av året vil det være individuell opplæring på instrumentet. Dette vil kreve en større fleksibilitet fra elevene som dermed ikke kan påregne å ha fast tidspunkt for undervisning hele skoleåret.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å spille gitar, trommesett, band.