Girlystyle hiphop for jenter 8 - 10 år, nybegynner og litt øvetKursarrangør: Attic AS
Sted: Attic AS - Bygg D
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Skogliveien 4, 3047 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdag kl. 16:00-17:00

Vi tilbyr dansekurs i girlystyle hiphop for jenter på nybegynner og litt øvet nivå. Her varmer elevene opp med grunnsteg fra hiphop og funky street, isolasjoner og stretching. Styrketrening er også med for bedre å mestre dansen. Det er kombinasjoner i girlystyle stil, som alle kan følge med på.

Innhold:
Klassen inneholder også alltid en koreografi som bygges på hver uke. Hiphop blandes med girlystyle hvor bevegelsen er showpreget, mykere og mer tilpasset jenter. Den kan også blandes med urban hiphop, det siste innen sjangeren. Her er rytmen og dansegleden i fokus - etter kul hiphop-musikk.

Litt om Attic Dansestudio:
Attic Dansestudio har nærmere tusen elever i alderen 4 til 50 år som danser alt fra jazz og moderne til streetdance, flamenco for å nevne noen av stilartene. Vi kan også tilby workout, pilates og yoga. Vi har over seksti forskjellige kurs med klasser på alle nivåer hver uke, for danseglade barn, nybegynnere, elever som har vært hos oss i en årrekke, dansere som går videre til det profesjonelle og aktive mennesker som liker å holde seg i form. og ikke minst en stadig økende gruppe med gutter som vil lære de siste mooves.

I tillegg til ildsjel og kunstnerisk leder Wenche Brun, har vi en stor stab av profesjonelle pedagoger tilknyttet Attic, og noen av de erfarne danserne våre har også utviklet seg til å bli gode dansepedagoger. Vi holder årlige elevforestillinger i Drammens teater.

Målgruppe for kurset:
Jenter i aldersgruppen 8 - 10 år som ønsker dansekurs i girlystyle hiphop

Nivå: Nybegynner og litt øvet nivå

Kursmateriell:
Du kan trene i hva du ønsker, men lett dansetøy, elastisk eller løstsittende tøy er best. Attic Shop ved siden av resepsjonen har både treningstøy og forskjellige sko.