G8 Lastebilkran med G11 Løfteredskap praktisk brukSted: Akershus
Akershus
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 4 dager
Pris: 9.500

Vi tilbyr krankurs i G8 Lastebilkran med G11 Løfteredskap praktisk bruk. Ved dette kurset gjennomgås alle deler i HMS delen, modul 1.1, 2.8 (G11) stroppekurset og den maskintekniske delen, modul 2.8 samt praktisk innføring 3.8.

Innhold:
Undervisningen er lagt opp på en jovial måte med bruk av bøker, gjennomgang av teori og film. Grunnlaget for å bli en god kranfører legger dette teorikurset godt tilrette for! Du får en god innføring i dine krav og rettigheter i forhold til Arbeidsmiljøloven og krav til opplæring i Forskriften Utførelse av Arbeid.

Instruktørene:
Våre instruktører har lang erfaring med å løse dette på beste måte for våre deltakere, og vi har bred erfaring i å tilpasse teorien for de som har utfordringer med både lese og skrivevansker.

NB! Praktisk oppkjøring avtales ved teorikurset, det er en tilleggspris for dette.

Stedsbeskrivelse:
Teorikurs gjennomføres i Oslo, Akershus og Østfold i samsvar med oppsatte kursplaner. Andre steder og tider kan gjennomføres etter forespørsel.

Målgruppe for kurset:
Deg som ønsker å få nødvendig opplæring for å kunne bruke kran. Mange har bred erfaring og ikke formell godkjenning, andre har ønske om innføring og grunnleggende opplæring. Vi ønsker å gi våre deltakere en god bakgrunn for sikker bruk av kran og løfteutstyr!