Fysikk 2 - privatist



Kursarrangør: Sonans Utdanning
Sted: Sonans Tromsø
          Troms, Tromsø
Kursadresse: Vestregata 27-31, 9008 Tromsø (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 måneder
Pris: 14.700

Vi tilbyr kurs i fysikk 2 som privatist. I Fysikk 2 går du dypere inn i stoffet enn i fysikk 1. Du lærer om den klassiske og den moderne fysikken og hvordan vi bruker matematikk og matematiske modeller til å beskrive naturen.

Kursinnhold:
Du blir øvd i å reflektere rundt ulike fysiske teorier, og får innsikt i hvordan fysikken og teknologien spiller på lag. Du kan ta muntlig prøveeksamen i fysikk 2, slik at du får forberedt deg godt til selve eksamens-gjennomføringen. Vi anbefaler også at du deltar på labkurs, slik at du er trygg på det praktiske til eksamen.

Det er også mye fokus på å løse oppgaver, siden det er både muntlig og skriftlig eksamen i fysikk 2. Som en ekstra støtte ved siden av undervisningen, kan du bruke nettkurset i faget. I tillegg er du velkommen på gratis kurs i eksamensmestring og studieteknikk.

Praktisk informasjon:
• Det er to eksamener - en skriftlig og en muntlig-praktisk
• Fysikk 2 er et programfag fra studiespesialiserende, og sammen med fysikk 1 utgjør faget en fordypning
• Faget gir et helt realfagspoeng
• Du kan ta labkurs i fysikk 2 ved Sonans

Lånekassestøtte:
Faget tilsvarer 17% studiebelastning hvis du velger helårskurs. Velger du halvårskurs vil dette faget beregnes som 33% studiebelastning.

Målgruppe for kurset:
Skal du studere ved NTNU? Enkelte studier der krever at du har for eksempel fysikk 2. Men faget er også viktig for andre studier i høyere utdanning, selv om det ikke er et krav for å komme inn.

Eksamen / sertifisering:
Det er 1 skriftlig og 1 muntlig-praktisk eksamen

Vis flere tilsvarende kurs: