Freestyle / discojazz grunnkurs (barn 7 - 10 år)



Sted: Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Akershus
Kursadresse: Nesgata 2, 2004 Lillestrøm (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 16 uker
Pris: 1.650

Vi tilbyr grunnkurs i freestyle / discojazz for barn. Her lærer du fartsfylt dans som alle kan klare. Ta med treningstøy og dans deg svett etter de siste hit-låtene. Bli med om du ønsker å konkurrere, eller bare vil trene og ha det gøy.

Det blir musikk med tempo og trinn med futt i! Som eliteidrett er Freestyle svært krevende. Utøverne må være både myke, ha god spenst og en eksplosiv energi.

Konkurransenivåer:

Alle ferdighets og aldersklasser:
• Nybegynner
• Rekruttering
• Litt øvet
• Mester
• Champion
• Elite

Første gang man stiller i en konkurranse, så startet man som Rekrutt danser. Man rykker oppover i klassene ved å samle poeng. Antall poeng er avhengig av hvilken plassering man får i en konkurranse. Når man har samlet nok poeng til å avansere ett nivå, begynner man med null poeng igjen i ny klasse.

Konkurranser:
Alle barn under 10 år danser 3 runder. På bakgrunn av dette gis det poeng, men ingen plasseringer. Alle deltakere får premie. Deltakere over 10 år deles inn i egne aldersklasser, og det avvikles 4 eller 5 runder avhengig av antall påmeldte dansere. Det danses 1. forsøk, 2. forsøk for de som ikke automatisk kvalifiserer seg videre, kvartfinale, semifinale og tilslutt finale.

Målgruppe for kurset

Barn i aldersgruppen 7 - 10 år som ønsker grunnkurs i freestyle / discojazz

Nivå: nybegynner