Førerkort personbil klasse B (automat)



Sted: Rogne Aut. Trafikkskule AS
          Møre og Romsdal, Ålesund
Kursadresse: Storevågen 73, 6020 Ålesund (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr førerkort for personbil klasse B med automatgir. Opplæringen er identisk til vanlig klasse B, men en trenger vanligvis færre kjøretimer. Førerkortet gir begrensninger til bare å kjøre bil m automatgir, men om en senere ønsker å utvide til manuell-gir trenger en bare en ny oppkjøring.

Innhold:
Flere og flere biler leveres i dag med automatgir (alle el. og hybrid-biler også), så mange kan klare seg med dette førerkortet. Det beste resultatet får du ved å lære trinn 2 og trinn 3 ved en trafikkskole før du begynner mengdetrening hjemme. Da vil du få mest mulig ut av den private øvelseskjøringen, og få masse opplevelser og erfaringer på et høyere nivå. Erfaringene du høster gjennom denne private mengdetreningen blir da erfaringer du ellers måtte fått når du kjører alene etter å ha fått eget førerkort. Slik blir du en tryggere bilfører den første tiden etter oppkjøringen, som er den tiden ulykkesrisikoen er størst.

Opplæringen er delt i 4 trinn:
• Trinn 1 - Trafikalt grunnkurs
• Trinn 2 - Tekniske ferdigheter
• Trinn 3 - Grunnleggende kjøring i trafikk
• Trinn 4 - Avsluttende opplæring (landeveg, forbikjøring etc.)

Å delta på teorikurs øker sjansen for å bestå teoriprøven på første forsøk. Så godt som alle våre elever, som deltar på teorikurs, klarer teoriprøven første gang. Erfaring viser også at teorikurs bidrar til å få fullt utbytte av kjøretimene. Teoriprøven kan tidligst avlegges når du er 17,5 år, og er gyldig i 2 år (Søknad om førerkort må være godkjent).

NB! Husk at du må ha 17 timers Trafikalt grunnkurs for å kunne begynne øvingskjøring

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker førerkort for personbil klasse B med automatgir

Vis flere tilsvarende kurs: