Finn formen! - aktivitetsideer for instrumentalpedagogerKursarrangør: Fagerhøy Kulturverksted
Sted: Vi kommer til ditt korps/din kulturskole.
          Akershus
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Ideer til variert og morsom begynnerundervisning med mye lek og bevegelse! Presentasjon av "Mix max for mini"-metodikken

Kurset bygger på påstanden om at vi lærer best når vi har det moro. Vi snakker om metoder, om å bygge en idébank, om å ha et hemmelig skrin og om å ha en visjon. Det oppmuntres til å finne formen som pedagog ved å lete i seg selv, finne en form på undervisningen som inspirerer, motiverer og gir gode vekstvilkår og finne en form for eleven, med trygge rammer og tydelige mål.

Kurset vil gi deg inspirasjon, mange nye aktivitetsideer og forslag til konkrete mål det kan jobbes mot. Med en idebank full av lytteleker, lydformingsoppgaver, ballongøvelser og improvisasjons-/komposisjonsideer, vil du være enda bedre rustet til å vekke barnas musikkglede og interesse for å uttrykke seg gjennom instrumentet.

Kursholder Eva Nordli Krøger er utdannet fløytist og musikkpedagog. Hun har gitt ut mange metodehefter for fløytister, og har lang erfaring fra undervisning i barnehage, grunnskole, kulturskole og høyskole. Eva driver Fagerhøy Kulturverksted som i tillegg til å tilby kurs gir ut CD-er og bøker for barn. Les mer om metodeheftene på våre hjemmesider!

Fagerhøy Kulturverksted arrangerer også ”Mix max for mini”-kurs for 6 og 7-åringer.
Les mer om Mix max for mini på våre hjemmesider!


Målgruppe for kurset:
Fløytepedagoger / blåsere generelt