Finn din indre drivkraft - Bedriftsinternt SeminarKursarrangør: Kjetil Haugmo
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager

Ytre tegn på suksess blir aldri like mye verdt som din indre drivkraft. Drivkraft perspektivet – hvordan finne din drivkraft. Gjør dine drømmer til virkelighet – Oppdag styrken gjennom din indre drivkraft.

Klarhet er kraft. Ledere har det, dem som følger etter er på utkikk etter det. Du vil oppnå en større klarhet under dette seminaret, uansett hva som er ditt utgangspunkt. Du vil forlate lokalene med en klar forståelse av hvordan du kan frigjøre din drivkraft, elske livet og leve dine drømmer.

Målet med seminaret:
Du vil forstå hvordan du kan finne din drivkraft, og leve ett lykkelig og høyt presterende liv.

Du vil lære:
• Hvordan vi alle er opplært av det ytre, og hvorfor det er årsaken til at vi begrenser og saboterer oss selv i etterfølgelsen av å prestere på et høyt nivå, og realiseringen av våre drømmer.
• Hvordan vi kan gå fra ytre til indre drivkraft, og dermed bryte igjennom alle våre begrensninger, og det som har holdt oss tilbake.
• En forståelse av hvem og hvordan du er den beste utgaven av deg selv
• Å forstå ditt tankesett, og de tre kreative kreftene som skaper din virkelighet, og hvordan du kan bruke dem til å skape ett fantastisk liv.
• Å finne din unike kraft og verdi, gjennom en større mental klarhet, inspirasjon og selvtillit, i alt du gjør.
• Hvordan du kan elske livet, og gå for dine dypeste drømmer med indre ro, tilfredshet og glede.
• Hvordan du kan bygge en drivkraft som vokser deg inn i ditt fulle potensial, for all fremtid.

Seminarets varighet er på 2 dager, og arrangeres bedriftsinternt og privat.


Kjære Kjetil, Jeg har vært så heldig å få være på foredraget du holdt for oss i dag. Du imponerte meg over din måte å formidle ditt budskap på. Jeg opplevde at det du sa kom direkte fra hjerte ditt og at du virkelig har jobbet deg frem dit du er nå og at det også er mulig for enhver å gjøre en endring i livet sitt til noe bedre. Jeg fikk til og med tårer i øynene på et tidspunkt da du virkelig traff meg. Du fikk meg motivert til å se ting i et annet lys og jeg vil absolutt lese boken jeg kjøpte og rette blikket fremover.

Takk, Hanne Moland resepsjonist v/ JerniaGruppen


Jeg vil bare få takke deg igjen for et flott foredrag! Jeg håper du fikk en god erfaring, det fikk vi. I ettertid fikk vi bare positive tilbakemeldinger fra elevene. Noen tullet også med at de ikke håpet at lærerne kom til å forvente mer av de ettersom de nå burde skjønne at alltid burde gjøre sitt beste. Utnytte sitt fulle potensiale."være sitt beste jeg" (faglig sett tenkte de). Hehe. Jeg synes det var litt morsomt. :) Ledelsen var også fornøyd og satt igjen med inntrykket av at tema passet elevene midt i blinken og at de fikk tenkt seg litt om.

Annette Mørch, lærer Gjettum ungdomskole


"Vi hadde et meget bra seminar med Kjetil hos oss. Kjetil er en utrolig inspirerende og karismatisk person, som "vekket" noe i all oss på kontoret. Hans ærlige og sterke historie gjorde inntrykk. Kjetil formidler budskapet sitt på en enkel måte slik at vi forstår det. Mange gikk ut av møtet med en følelse at vi ville "forandre" oss til det bedre. Jeg kan absolutt anbefale både seminaret og boken hans.

Pål-Fredrik Mathisen, Head of Sales Tradedoubler

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Foredraget til Kjetil Haugmo skiller seg ut veldig fra andre foredrag jeg har vært på. Det han fokuserer på har det vært en mangel av i bedriftsmarkedet i Norge. Dette er noe som ikke bare vil påvirke ansattes motivasjon, men også resultater, sykefravær, innsats og alle andre parametre vi måler etter. Vi har hatt mange foredragsholdere innom, kjente og ukjente, dyre og mindre dyre og alt i mellom. Det ble sagt av en mine ansatte at dette var det beste noen gang!

Willy, Salgsdirektør, Det Norske Kartselskap