Introduksjon til figurativ tegning og maling



Kursarrangør: Arttik
Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Kursadresse: Prinsens gate 46, 7011 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Tirsdager kl 19:00 - 20:30
Varighet: 1 dag pr uke i 1 måned
Pris: 1.500 pr mnd

Vi tilbyr kurs med introduksjon til figurativ tegning og maling. På dette kurset vil studentene lære det grunnleggende om figurativ tegning og maling gjennom observasjon av stillebenmodeller og senere gjennom å utforske portretter og botanikk.

Kursinnhold:
I dette kurset gjøres blant annet følgende: grunnleggende geometriske tre-dimensjonale former, stilleben: frukt, grønnsaker (blyant, kull og kulepenn), stilleben: glass, metall, draperi, sko og mer (blyant, pastell, fargeblyanter), portrett (blyant og kull), botanisk tegning: blader, planter og blomster (pastell og blyant), trær i landskap (blyant, kulepenn og akvarell) osv. Avhengig av interesser og behov av gruppen, kan timene justeres eller endres.

Kursholder: Dolores Capdevila

Dolores Capdevila studerte visuellkunst og har en maleri grad fra Natonal University of Cordoba, Argentina. Hun har mange års erfaring med både å jobbe som kunstner og undervise i kunst. Hun deltok på en rekke kollektive og individuelle kunstutstillinger i Argentina, Tyskland, Frankrike, Canada og Norge. For tiden er hun representert av Galleri SG i Trondheim og Galleri Peters-Barenbrock i Tyskland. Dolores snakker spansk, engelsk og norsk.

Familierabatt:
• For 2 personer - andre person får 10% rabatt
• For flere enn 2 personer får dere 10% rabatt på totalprisen
• Studentrabatt - 10% på totalprisen

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs med introduksjon til figurativ tegning og maling

Kursmateriell:
Grunnleggende materiell vil være tilgjengelig på kurset, men dersom noen ønsker spesialmateriell vil de bli bedt om å ta det med seg.