Fetisjisme og BDSM - privatundervisning



Kursarrangør: Sexologakutten AS
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Apotekergata 10, 0180 Oslo (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 time
Pris: 900

Vi tilbyr privatundervisning om fetisjisme og BDSM. Fetisjisme vil si at du får seksuell tenning på objekter, legemsdeler eller hendelser. Vi har ulike tenningsmønstre. Esben Esther Pirelli Benestad formidler tenningsmønster som talent. Alle har sin måte å tenne på og eget talent.

Innhold:
Noen ganger er tenningsmønsteret tabubelagt og derfor bærer en talentet sitt skjult. Det er nesten utømmelig hva mennesker tenner på. Alt i fra føtter, fingre, ballonger, mat, støvler, urinering, bleier, kikking, piercing, mage, lakk, lær, gå med dameundertøy, silke, sko, hår og lukt. Det kan være en god idè å introdusere sin fetisj i parterapi for å finne ut hva en kan tolerere og hvor grensen går for hverandre, gjerne i samarbeid med en sexolog. Fortell oss om din fetisjisme.

BDSM:
BDSM er sex der den ene part dominerer og den andre blir dominert. Det er viktig at alt er samtykkebasert og frivillig. I Norge finnes det flere BDSM klubber, men man må ikke være med i en klubb for å utøve BDSM. Det er viktig å være trygg på den partneren du ønsker å ha BDSM med. Etter bøkene og filmene «Fifty shades of Grey», har salg av sexleketøy eksplodert i verden. Kanskje er du en “vanilje” som ønsker en «light» versjon av BDSM?

Ta kontakt hvis du ønsker mer kunnskaper om fetisjisme og / eller BDSM, eller ønsker å fortelle din partner om dine behov i parterapi.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker privatundervisning om fetisjisme og BDSM

Vis flere tilsvarende kurs: