Fagskole Bårdar Akademiet - Kommersiell scenekunst



Kursarrangør: Høyskolen Kristiania
Sted: Bårdar Akademiet
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Rosenkrantz´ gate 22, 0160 Oslo (kart)
Type:Studie / yrkesutdanning (60 studiepoeng)
Undervisningstid: Oppstart høst - søknadsfri 15. februar Audition gjennomføres i uke 11, 2023
Varighet: 1 år
Pris: 50.000 pr semester

Vi tilbyr fagskole i Bårdar Akademiet - Kommersiell scenekunst. Vil du jobbe som kommersiell scenekunstner, enten som musikalartist, skuespiller eller danser? På dette studiet får du bred sceneerfaring og mulighet til å arbeide med dyktige aktører fra bransjen

Hva lærer du?

Studiet har som mål å utvikle deg til å bli en profesjonell scenekunstner, som mestrer å kombinere sang, dans og formidling.

Utdanningen er prosjektbasert og praksisrettet. Du vil blant annet få arbeide med ulike studentproduksjoner, workshops med aktører fra bransjen og auditiontrening. I tillegg vil du i løpet av studiet få mulighet til å ha praksis i ulike produksjoner.

Du kan velge mellom tre ulike fordypningsfag:

• Dans
• Musikkteater
• Skuespill

Studiemodell
Denne fagskoleutdanningen går over ett studieår, og studieåret er delt opp i to semestre. Her ser du en oversikt over obligatoriske emner og hvilken fordypning du kan velge. Vi tar forbehold om endring

Anerkjent studium
Siden 1995 har Bårdar Akademiet tilbudt fagskoleutdanning innen dans og er kjent for å utdanne noen av Norges fremste dansere.

Hva kan du bli?
Med en ettårig utdanning i Kommersiell scenekunst fra Bårdar Akademiet, vil du være en attraktiv utøver innen scenekunst. Du vil ha alle forutsetninger for lykkes som profesjonell danser, skuespiller eller musikalartist – både i Norge og internasjonalt.

Våre tidligere studenter arbeider i dag som aktive utøvere innen det kommersielle scenekunstfeltet, og vi er stolt over å ha utdannet noen av Norges fremste utøvere.

Etter fullført utdanning vil du være en attraktiv utøver innen blant annet:
• Institusjonsteatre
• Privatteatre
• Andre scenekunstarenaer
• Det kommersielle markedet, som film/TV og reklame

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker fagskole i Bårdar Akademiet - Kommersiell scenekunst

Opptakskrav:
Du må innfri krav om fagbrev, yrkeskompetanse, generell studiekompetanse eller tilsvarende. Tilfredsstiller du spesielle faglige krav kan du søke om unntak. Du må også gjennomføre opptaksprøve.

Lånekassen:
Studiet kvalifiserer for støtte hos Lånekassen