Fagbrev som anleggsmaskinfører



Kursarrangør: Norsk Fagutdanning
Sted: Rogaland, Sandnes
Rogaland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdager og søndager, kl 09:00 - 16:00
Varighet: 6 samlinger
Pris: 19.900

Vi tilbyr fagbrev som anleggsmaskinfører. Få formalisert og dokumentert din kompetanse. Er du over 23 år og ønsker å formalisere din arbeidserfaring / kompetanse kan du ta eksamensforberedende teori kurs hos oss. Etter bestått teori eksamen kan du gå opp til fagprøven som praksiskandidat.

Innhold:
For å få fagbrev må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi arrangerer eksamensforberedende kurs der vi kun har et fokus: At du skal bestå den teoretiske eksamen. Gjør som veldig mange andre; Ta fagbrevkurs hos Norsk Fagutdanning! Ved å delta på eksamensforberedene kurs hos Norsk Fagutdanning vil du gjennomføre teoretisk eksamen som praksiskandidat før oppmelding til fagprøven.

Gjennomføring:
• 6 samlinger
• Lørdager og søndager, kl 09:00 - 16:00
• 84 timer undervisning

Veien videre etter kurset:
Når teoretisk eksamen er bestått må den enkelte dokumentere minimum fem års relevant arbeidserfaring ved oppmelding til fagprøven. Det er Fagopplæringskontoret i fylket du bor i som vurderer praksis og arrangerer fagprøven. Bestått fagprøve fører frem til fagbrev.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker fagbrev som anleggsmaskinfører

Forkunnskaper:
• Fordel med erfaring som anleggsmaskinfører / erfaring fra anleggsbransjen.

Krav til norskferdigheter:
• Minoritetsspråklige må ha norskferdigheter skriftlig og muntlig på minimum B1-nivå.

Finansiering:
Norsk Fagutdanning er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for utdanning. Søknad sendes elektronisk til Lånekassen på www.lanekassen.no. Er du medlem i en fagorganisasjon, vil de fleste ha stipendordninger du kan søke på.