Få snusen i det! - for nysgjerrige 4 og 5-åringerKursarrangør: Fagerhøy Kulturverksted
Sted: Vi kommer til ditt korps/din kulturskole.
          Akershus
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Hvor lenge varer et dråpekunstverk? Hva slags lyder får ordene når vi rister dem sammen? Hvordan føles det å danse sint samba til glad musikk? Blir man først kjent med et nysgjerrig pinnsvin, er det mye å få snusen i!

På dette kurset leker og eksperimenterer vi med lyder, farger, former, ord og bevegelse. Intensjonen er å vekke barnas interesse for ulike kunstformer, og la dem oppleve gleden ved å uttrykke seg gjennom sang, dans, spill, dramatiseringsleker og formingsaktiviteter. Barna blir kjent med Petter Snus, det ensomme pinnsvinet som rømmer hjemmefrafor å finne en venn som forstår han.

De møter også storesøsteren som kan dusje og danse på en gang, maur i festhumør, en tiur som er forelsket i seg selv og mange flere. Opplevelse og formidlingsglede står i fokus. Barna får danse viftedans med selvlagde tiurvifter og vaske-seg-samba med selvlagde sambasåper. De får kjenne hvordan det føles å sveve til gresshoppemusikk og se hvordan et trist kunstverk blir til. CD-en ”Petter Snus og vårmelodien” med Linn Skåber og Dennis Storhøi er inkludert i kursavgiften, og barna har muligheten til å bli ekstra godt kjent med sangene og fortellingen hjemme. Med CD-ens singbackversjoner som akkompagnement, kan de synge, leke og lage teater, sammen med venner og kosedyr. Les om aktivitetsboka ”Få snusen i det!" på vår hjemmeside!


Kursmateriell:
CD-en ”Petter Snus og vårmelodien” med Linn Skåber og Dennis Storhøi er inkludert i kursavgiften, og barna har muligheten til å bli ekstra godt kjent med sangene og fortellingen hjemme. Med CD-ens singbackversjoner som akkompagnement, kan de synge, leke og lage teater, sammen med venner og kosedyr.
Les CD-anmeldelsene på vår hjemmeside!