FG 750 Brannalarmanlegg re-sertifisering - bedriftsinternt



Kursarrangør: Com Con AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 4 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i FG 750 brannalarmanlegg re-sertifisering for bedrifter. Kurset er et forberedende kurs til re-sertifiseringseksamen for de som allerede er sertifiserte og trenger fornyelse av sertifikatet.

Litt om bedriftsinterne kurs:
Ønsker bedriften din og etterkomme et stadig økende krav om FG 760 sertifisering i anbudsrunder? Personell sertifisering er første skritt. Vi hjelper deres ansatte med forberedelsen til eksamen. Dersom bedriften din behov å sende flere av de ansatte på kurs kan det lønne seg og arrangere bedriftsinterne kurs. Vi avholder da kurset i bedriftens egne lokaler eller lokaler tilrettelagt av bedriften. Dere sparer da reiseutgifter for deres ansatte i tillegg til at kostnaden pr. deltager kan gå ned. Ved gjennomføring av bedriftsinterne kurs har vi minimumskrav til antall deltagere.

Kurs hos oss:
Vi har som mål å gi deg som deltager en god opplevelse gjennom disse dagene. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli både involvert og engasjert i temaene vi tar for oss når vi forbereder deg til eksamen innen FG 750. Du vil kunne kjenne igjen utfordringer fra din egen hverdag og kunne dra nytte av de praktiske løsninger vi kommer frem til sammen. Opplæringen er godkjent av FG og vil legge et godt grunnlag for å gå opp til eksamen innen faget og kunne bestå disse.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Kursmateriell:
Deltagerne til kurset i re-sertifisering vil ha mulighet til å kjøpe håndboken ABA ABC ved forespørsel. Deltagere vil få rabatt ved gjennomføring av eksamen og videre sertifisering hos DNV.